Navigace
Domů
Články
Fotogalerie

Administrátoři
RANK + STATS
BANLIST
Sk.cz na Facebooku
Sk.cz na Steamu

Pravidla hráče
Pravidla na webu

Hledat
Kontakt
Podpořte nás
FAQ
Návštěvnost
TOPlist
Poslední články
Nečekané setkání...
HD movie z CS:S
Rozhovor s Reallite*m
Rozhovor se Santou
Rozhovor s Dark Knig...
Číst diskuzi

 Vytisknout diskuzi
Ze života
Lucisek
Toto je topic pouze pro věci z běžného života.

A díky tomu, že ho zakládám tak vám sem napíši svůj dnešní báječný den.

Včera večer jsem přijela domů a ihned jsem si šla zapnout pc, abych zjistila co se nového událo na stránkách po tu dobu co jsem cestovala vlakem domů. Nic moc jsem nezjistila. A tak jsem si šla nařídit budík na ráno. A vůbec si nepamatuji zda jsem si ho večer zapla, aby mě ráno vzbudil a nebo, zda jsem ho ráno odcvakla a šla opět spát. Ale každopádně jsem ráno zaspala o krásnou hodinu a půl. Než jsem přijela do školy zbývao 10 minut do konce druhé hodiny. A zrovna jsem měla tělák. Učitelka mě poslala at si jdu pro věci a jdu se převléci. Jenže na deset minut ot nemá cenu, jelikož bych se pracně oblékla a zase svlékla. A oblékat a svlékat mě fakt nebaví. A tak jsem se nešla převléci. Tak mi napsala do svého chytrého sešítku, že nemám vhodné oblečení na tv. Následně mě čekala čeština. A my psali a já dostala 2- a 3-. Takže parádička. Jela jsem domů a měla jsem jít nakoupit za barák chleba. Tak jsem šla do toho krámu a slušně jsme prodavačce řekla, že byhc chtěla chleba. A ona mi řekla, že chleba už nemá. Tak jsem na ní čučela skoror i s otevřenou pusou. A třikrát jsem po ní zapokovala, že nemá chleba. A až po třetí co jsme to zopakovala mi došlo, že ten chleba nemá a že už dneska ani nebude. Tak jsem se otočila a šla domů. Grin
Jsem eis eis pingue
 
Oproman
nj chudáček Lucisek Smile zaspat a pak ještě toto Grin
www.skillers.cz/download/user_baner/oproman.png


Člen Skillers.cz týmu
 
Lucisek
Já jsem si fakt připadala jak debílek v tom krámě. Grin skipe tobě se to děje často? Tak to lituji já tebeGrin
Jsem eis eis pingue
 
Steve DnB or Die
V tom pripade chudak Crazy....kdyz se Lucisku nerada svlekas...GrinPfft
ADMINISTRÁTOR AIM+FY

ކeve ÐnBørDi℮
 
crazy69
steve, ale předemnou bych to šlo raz dva...to by ji nevadilo že jen 10 minut Smile
www.skillers.cz/download/user_baner/crazy.png
 
dyna
Tak já dnes měla taky dobrej den. Odpoledne přijde máti, že chce odvízt na návštěvu, jako každý pondělí. Tak ji naložím, vezmu svoje dva yorkšírky jedem. Máti vysypu a hurá domů k pc, jak jinak Asi v půlce cesty mrknu do zrcátka a pejsci vzadu za oknem vyrábí štěňata. No super musím zastavit, protože kdo má pejsky tak ví, že se musí pak podržet, aby si neublížili. Tak si tak sedím na zadním sedadle asi 5 minut a čekám než bude hotovo. Za mnou zastaví policajti a dou se podívat co se děje. Já rudá jak rajče otevřu zadní dveře a čekám co si poslechnu. Na dotaz co tam dělám jsem měla jedinou odpověď........Vyrábíme štěňata. Nakonec to dopadlo tak, že tam se mnou stáli ještě 10 minut, puštěný majáky, kecali se mnou a čekali než si yorci užijou. Můžu říct, že tak trapně už mi hodně dlouho nebylo.
skype - Hanavoj1
Někteří se dokáží změnit rychleji než počasí na horách.
 
Scorpion
to si rekla dobre "vyrábíme štěňata"Grin ale zaroven si chudak s tema cajtama,doufam ze to nepotka i meCool
$¢orקioи
Grin Cool
www.skillers.cz/download/banner_460x60.gif
 
dyna
Já s nima mám víc zážitků, tak kdyžtak zase nějakej přidám.
skype - Hanavoj1
Někteří se dokáží změnit rychleji než počasí na horách.
 
Lucisek
Já vám něco povím není to nic nového stalo se to už dávno. Ale tak za zmínku to stojí at se zasmějete na můj účet. Už nevím zda jsme byli u nás, když mi jeden člověk tvrdil, že veverka snáší vajíčka. Já stupidně na něj koukám a říkám fakt? O danná osoba mi pořád tvrdí, že ano. A já opravdu tomu věřila. Že veverka snáší vajíčka. Dotyčná osoba to nemohla vydržet a musela se smát. Jak jsem opravdu blboučká. A do tedka, když je vhodná příležitost tak mi to připomíná.

A jednou při večeři jsem byla zažraná do svého talíře a polévky, která byla v něm. Myšlenkama jsem byla zcela jinde. A brácha říká:''Hele ségra venku je slon.'' A jak jsem byla mimo tak mi to nedošlo. A já jsem okamžitě odhrnula záclonu a hledala kde, že ten slon venku je. A brácha mezi tím se mohl potrhat smíchy. Mě to samozdřejmě došlo pozdě, cože vlastně říkal.
Jsem eis eis pingue
 
dyna
Jak může vypadat pátek 13. Sice nejsem pověrčivá, ale tušila sem že včerejšek nedopadne dobře a taky že jo. Do školy sem nešla, tak sem vyrazila na nákup. V pohodě si zaparkuju u Kaufu a mizím do obchodu. Všechno mám a vracím se k autu. Už z dálky mi něco nesedí, dojdu blíž a nějakej kokos mi nacouval do předního nárazníku. No super začátek dne. Nárazník tam visí jak zdechlina a za oknem lístek kde je napsáno " Pardon nacouval sem vám do auta." Popravdě ten lístek mě vytočil víc než ten nárazník. Tak posbírám kousky, zbytek nějak přišpagátuju, po cestě domů se stavím pro tmel a pro věci na opravu. Tak konečně doma, tady se snad nic nestane. Grin Mám jít k doktorovi, tak se du nějak zkulturnit, jdu ze schodů, no samozřejmě pes musí jít první. Podrazí mi nohy a já si to frčím po kolenou z prvního patra. Tak se pod schodama zase posbírám a vyrážím k doktorovi. Jdu jen na krev, takže bych měla za chvilku vypadnout. NE! Přijdu na řadu, sestřička hledá žílu, ale asi se rozhodly, že si budou hrát na schovku nebo já nevim. Asi po 10 minutách, kdy mám ruce rozpíchaný jak poslední feťák se to konečně podařilo. Rychle pryč, domů a už dnes nevylezu z baráku. Tak zasednu k pc, čekám až se připojí net a ono nic. Můžu říct, že kdyby mi v ten moment někdo měřil tlak, tak se asi nedoměří. Angry Tak teda projdu nastavení, vše ok. pak mě napadá, jestli zase o2 něco nedělalo. Zapnu druhý pc, že se podívám na nastavení routeru. Nastavení ok, ale reuter nejde. No co někde máme druhej. Po pár nelichotivých slovech na adresu reuteru sem ho konečně našla. přepojila nastavila a světe div se ono to fungovalo. Pro jistotu pustím bráchův počítač, net funguje. Pustím si u něj csko, že si teda aspoň chvilku zahraju a uklidním se. Otevřu seznam serverů a všechny mi to ukazuje spadený Shock hm asi je něco špatně, čtu si consoli a tam se dočtu, že má servery zablokovaný, protože má cheaty Shock V ten moment mi blesklo hlavou že buď neumím číst, nebo sem se zbláznila. Tak s bráchou po telefonu probíráme kde může být chyba, protože ještě včera sem na jeho pc hrála. Nic nás nenapadá, tak to nechám pro něho a pustím aspoň antivir. No asi po 2 hodinách hledání to našlo 9 trojanů. Takže tak končil můj den a zatím co já sedím u svýho pc a píšu tenhle příspěvek, brácha bojuje se svým, je vytočenej jak už dlouho ne a já jen čekám kdy pc odpojí a vyhodí ho z oknaSad
skype - Hanavoj1
Někteří se dokáží změnit rychleji než počasí na horách.
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

crazy69
27.11.2022
Skoro na rok přesně jsem zde

crazy69
28.11.2021
Tak co hrajete? Grin

Lord Owen
18.04.2021
Smile








Powered by PHP-Fusion Copyright © 2024 PHP-Fusion Inc
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3