Navigace
Domů
Články
Fotogalerie

Administrátoři
RANK + STATS
BANLIST
Sk.cz na Facebooku
Sk.cz na Steamu

Pravidla hráče
Pravidla na webu

Hledat
Kontakt
Podpořte nás
FAQ
Návštěvnost
TOPlist
Poslední články
Nečekané setkání...
HD movie z CS:S
Rozhovor s Reallite*m
Rozhovor se Santou
Rozhovor s Dark Knig...
Číst diskuzi

 Vytisknout diskuzi
Na konci kola poražené zabít
Vox007
Když už zde chcete kazit hru nějakým kempmetrem, tak bych měl ještě jeden nápad, jak ji vylepšit. Kdysi dávno, když jsem ještě hrál CS 1.6, tak na jednom serveru měli nastaveno, že pokud CT nedefúsli bombu a někteří z nich zůstali naživu, tak je to na konci kola automaticky všechny zabilo. Alespoň by to zabránilo těm "rank" taktikům, aby jen zabíjeli teroristy, kteří utíkají od bomby. A ještě lepší by bylo, pokud by jim to do toho při****lého ranku hodilo nějaké mínus body.
To samé by platilo i pro T, pokud by nepoložili ve stanoveném čase. Ty bych klidně hned na nějakou dobu zabanoval. Protože ten čas na položení je více než dostatečný. Mluvím tu momentálně o de_mapách, ale šlo by to aplikovat i na jiné mapy.
 
strejda krepa
uvidíme, jak se vyjádří vedení... určitě to má něco do sebe ... ale dávat ban za to, že někdo nepoloží bombu je nesmysl ... Spamm
ADMIN SERVERU PUBLIC

We live for nothing, but we die for something....!
 
skillerman
ale zase pokud uz CT vi ze to k bombe nestihne a nestaci ji nedusovat .. tak radeji utece do bezpeci aby si zachranil svou zbran tak mi to prijde docela v pohode ... Smile
 
THE_WILLY
Je to ****ost,když nemůžu defnout bombu a nedefnu ji tak jako chcípnu?už tak že je tam kempmeter autoteambalance a za TK ti to dá slay.
Jedině Willy má super killy
 
Vox007
To je přesně o čem mluvím. Vždy může CT dělat hloupého a běžet na druhý plant než je položeno a pokud možno ještě co nejdelší cestou aby to nestihl a nemohl tak být zabit. A při trošce štěstí ještě zabije T, kteří utíkají od bomby. Toto je teamová hra. Když team prohraje, ať prohrají všichni a né, že jeden poseroutka zachrání zbraň. To není žádný klanový zápas, kde by se mělo takto taktizovat.
 
Fixer
Vox007 napsal:
To je přesně o čem mluvím. Vždy může CT dělat hloupého a běžet na druhý plant než je položeno a pokud možno ještě co nejdelší cestou aby to nestihl a nemohl tak být zabit. A při trošce štěstí ještě zabije T, kteří utíkají od bomby. Toto je teamová hra. Když team prohraje, ať prohrají všichni a né, že jeden poseroutka zachrání zbraň. To není žádný klanový zápas, kde by se mělo takto taktizovat.


Toto je ale public.. kdyz nestiha defusnout tak utece to je normalni.. sem proti
Ve hře mě najdete pod jménem iFixer
-
Na světě existují jenom dva tipy lidí.. Ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. Cool
 
Vox007
Kdy viděl film SKÁLA, tak ví o čem mluvím. Wink Mám na myski tu scénu, jak CT vlezou kanálama do těch sprch a zjistí že je to léčka a všichni jsou těmi T postříleni. Zbyde pouze jeden, který ještě nestačil vylézt z kanálu. T mu sice nabídnou, že se může vzdát a nic se mu nestane. Přesto vyleze a nechá se dobrovolně zastřelit. Prostě hrál za tým.
 
dark knight
ja jsem taky proti. Nekdy to proste stihnout nejde
Admin Aim+fy , zombii
CSS je o zabave a ne o nervachBanned
 
Vox007
CT ale mají hrát tak, aby stihli defúsovat. To je jejich úkolem. Když to nestihnout je to jejich chyba. Nemají se flíkat na T spamu, ale hlídat plant. Prostě když to nestíhají je to jejich chyba. Vše ostatní jsou jen výmluvy lam a rankerů.
 
THE_WILLY
Snažil jsem se několikrát upozorňovat hráče,aby hráli týmově,aby ostatním kryli záda.Probuď se jako já předtím na PUBLICU nikdo nikdy nehraje za tým!
Jedině Willy má super killy
 
n0s0und
je totalni prkotina kdyz jsi na acku, bomba tika, jsi sam proti 4rem t, kteri hlidaji bombu na B tak chodit..
veselé svátky vánoční
 
strejda krepa
Přemýšlel jsem ještě o tom a je to podle mě nesmysl. Jestli chceš, aby vše bylo dokonalé, sestav si klan a hraj CW čka. Tady je to pouze public, čii každej za sebe. Zvykej si.Spamm
Upravil/a strejda krepa dne 09.01.2010
ADMIN SERVERU PUBLIC

We live for nothing, but we die for something....!
 
RADOVAN
Přesně tak. Na veřejných servrech asi nikdo moc morálky očekávat nemůže, ale určitě je to dobře nahozené téma. Myslím, že ti kteří to dělájí cíleně a častěji (jak z jedné tak z druhé strany) o tom vědí a asi nechápou, že je to týmová hra nebo jim to je lhostejné. Možná by bylo řešení více bodů do ranku za vyhrané kolo, jenomže zase budou lidi lézt z týmu do týmu (někde se přidá a někde to zase ubere). Tohle asi nemá moc řešení.?! Jedině opravdu ten clan a CW Wink














 
Vox007
Nevím, proč by někdo nemohl jít sám proti 4 ap. Hoši, je to jenom hra a nejde o život. Prostě jsi nesplnik úkol, který jsi měl a proto alespoň přijdeš o peníze a o život. K těm co umřou protože to zkusí je to jen spravedlivé. A samozřejmě i T, kteří se někde flákají a zatím jim CT defusnou bobmu. Alespoň by bylo vidět více akce a hra by byla zajímavější. A z týmu do týmu lezou i teď. Zrovna mě nějakej Pifi dal jako vlastní a hned příšti kolo utekl na druhou stranu.
 
RealliTe
Jsem zásadně proti tomu !!! Myslíš tím server Dust2, protože Voxi ten máš namysli ... Podle mě se spousta hráčů naučila hrát a ví co mají dělat a jako admin tohoto serveru mohu potvrdit, že to je vpořádku. Zaznělo tu od Strejdy, založ si klan a tam budeš mít dost prostoru. R*
Administrátor Dust2
! pohled je jen jeden !
 
zohan
Presne jak rika R* založ si klan a snad budes spokojenej...ja hram na D2only dost dlho nato aby sem zistil co tam hracom chyba a hen to to rozhodne neni, ja myslim ze by to este aj lidi odradilo takze rikam NE!!!
Sem uplne v pohode Smile
administrátor DUST2
 
Vox007
OK. Jak jsem uvedl, mě jen prostě štvou takoví hráči, kteří hrajou hlavně na rank. Nechodí defusovat když je to riziko a jen číhají na utíkající T a nebo naopak když jsou T, tak walkují aby nebyli slyšet a snaží se hlavně neumřít. Čas na položení bomby je dostatečně dlouhej, tak kam chvátat. Pak ale nechápu např. Zohana, který zrovna mě asi před 3-6 dny kicknul (sice jsem se hned mohl připojit) jako posledního T, těsně poté, co jsem položil bombu a to asi 30 s. před koncem limitu.
Ale pokud způsob hry těchto hráčů kteří jsou v popředí ranku je v pořádku a vlastně příkladná pro ostatní hráčče, tak jsem rád, že to vím a budu se také snažit hrát tímto způsobem. Děkuji za radu.
 
zohan
Bezduvodni kick nikedy nedavam, takze bud sem mjel nato duvod a nebo to bylo automaticky kicknuti kdyz se pripojuji...čti FAQ
Sem uplne v pohode Smile
administrátor DUST2
 
Vox007
Zbyl jsem proti asi 6 CT. Postupně jsem 4 dal aazbyli 2. Polozil jsem na B a asi 1s poté mě to vbyhodilo ze hry s hláškou něco jako "admin........". nebo tak nějak. Nevím co to tedy znamenalo. Ve hře jsi byl ty a nevím jestli ještě nějaký admin kterého tak neznám???
 
RealliTe
Voxi mě taky štvou hráči co nedefuzují plentlou bombu ale jak se tu psalo, né vždy to jde stihnout a aby se to trestalo slayem všech hráčů nené pak by na Dustě málo kdo hrál, stačí reconnect a trestám to. Bezdůvodně se ne kickuje, přečti si dobře pravidla skillers. R*
Administrátor Dust2
! pohled je jen jeden !
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

crazy69
27.11.2022
Skoro na rok přesně jsem zde

crazy69
28.11.2021
Tak co hrajete? Grin

Lord Owen
18.04.2021
Smile








Powered by PHP-Fusion Copyright © 2024 PHP-Fusion Inc
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3