Navigace
Domů
Články
Fotogalerie

Administrátoři
RANK + STATS
BANLIST
Sk.cz na Facebooku
Sk.cz na Steamu

Pravidla hráče
Pravidla na webu

Hledat
Kontakt
Podpořte nás
FAQ
Návštěvnost
TOPlist
Poslední články
Nečekané setkání...
HD movie z CS:S
Rozhovor s Reallite*m
Rozhovor se Santou
Rozhovor s Dark Knig...
Číst diskuzi

 Vytisknout diskuzi
KAMPMETR
Vox007
Sice už jsem zde našel zmínku o tomto problému, ale nedá mi to, než se o tom znovu zmínit. Dle mého názoru je tento kempmetr nastavený velmi špatně a akorát kazí hru. Myslím, že hlavním úkolem tohoto kempmetru by mělo být, aby T nekempili a běželi položit bombu.
Když hraju za T, tak se mi ale nikdy nestalo, že by se mě kempmetr zabíjel. T se vždy alespoň trochu musí hýbat.
Již několikrát se mi ale stalo, že jsem CT, stojím na plantu a hlídám aby T nepoložili a začne mě to zabíjet. Zrovna včera jsem byl na B, sám proti 3 T a hlídám s awkem bombu aby mi ji T nevzali, když tu mě samozřejmě začné kempmetr zabíjet. Okamžitě tedy prozradil moji pozici a když jsem se pohnul, bylo po mě. A to se mi nestalo poprvé.
Dle mého názoru by bylo ideální nastavení zapnout kempmetr pouze u T a klidně i na méně než 18s a u CT ho vypnout. Pokud to tedy jde. Pokud ne, tak ho raději vypnout, protože těm T walkerům co chodí vždy poslední stejně neublíží a takto je spíše ke škodě než k užitku.
 
Lord Owen
Jo taky mi občas pokazí camp Grin ale je to takl jak to je. Vem si, že budou 2 CT proti 1 T a CT budou campit a čakt, až T dorazí s bombou. Počkaj si, campmetr je nezačne zabíjet a T dostane tečku. Ale když bude metr killovat, tak má T aspoň šanci se bránit, když je prozrazena pozice CT.

P.S. vůbec nwm co sem napsal Grin
 
dark knight
A taky je to vyvazenost map kdyz je mapa s hostigema tak snad CT nebudou kempit, je to proste tak jak to je podle me je to dobre udelane
Admin Aim+fy , zombii
CSS je o zabave a ne o nervachBanned
 
Vox007
Pro upřesnění. Nebavím se tady o CSS a mapách všeobecně, ale o konkrétním serveru, kde se hraje pouze mapa Dust 2. Žádná jiná.
 
zohan
jj na te ONLY D2 to je fakt na prd, ale ja s tim nic nenadelam
Sem uplne v pohode Smile
administrátor DUST2
 
crazy69
Co ti vadí na DUST2 a kemper metru? T nemají kempit 30 sekund u spawnu přece. Je ajímavé, že se mi to ještě nestalo že by mě kemp.metr "vyhazoval"
www.skillers.cz/download/user_baner/crazy.png
 
RealliTe
Vox007: Vím co máš na mysli, mapa Dust2 když hraješ za CT Grin. Kempmetr se rozpohybuje pokud klidně hlídáš pozici na daném bombovišti. U T je to v pořádku ale u CT je ten čas krátký "pro někoho", když T kempi tvůj úkol je ohlídat plant A a B. Schrnul bych to asi takto: Nikde nebuď zacupenej a nevyčkávej až ti Téčka přiběhnou do rány... R*
Administrátor Dust2
! pohled je jen jeden !
 
Vox007
crazy69, ty jsi ten můj příspěvek evidentně ani nečetl nebo nepochopil. Prosím znovu a lépe.
 
crazy69
jo četl, ale nechceš mi tady tvrdit že kryješ plant celeou dobu ne? pokud jo tak nejsi ani hráč, hráč hraje, taktizuje a ne jenom kempí na jednom místě.
www.skillers.cz/download/user_baner/crazy.png
 
Vox007
Já přece netvrdím, že stojím na plantu celou dobu. Ale když vběhnou T na plant a ztratí bombu, tak u ní zůstanu a neuteču od ní. To platí samozřejmě o celé mapě. A kempmetr jsem četl, že zabijí již po 18 s (pokud je to pravda) a né až po 30 s jak jsi psal.
 
crazy69
to jsem ti jen plácl tak, ale nestojíš u bomby celou dobu, pobíháš kolem a čekáš, tak o co ti jde?
www.skillers.cz/download/user_baner/crazy.png
 
n0s0und
crazy: s awem tam as inebudes pobihat, awo je urcene hlavne ke kempu Grin
veselé svátky vánoční
 
crazy69
Dík to mi je novinka teda. Ale ani s AWP nemusím stát půl minuty na jednom místě, dokážu se s ním pohnout do 15 sekund, ale to VY kempeři neumíte a proto vám tohle vadí, je to jen hra tak už to tak začněte hrát konečně.
www.skillers.cz/download/user_baner/crazy.png
 
Vox007
Máš pravdu, že je to jen hra. ALe v této hře je úkolem T aby položili bombu a úkolem CT aby jim v tom zabránili. Jenže tento kempmetr nutí CT běhat po mapě aby je nezabíjel kempmetr. Když sleduji s awkem nějaký prostor a musím se pohnout aby mě to nezybíjelo, tak když se na to místo vrátím a mezi tím tam už nakukuje s awkem T, tak je zákonitě po mě. To, že spoustu hráčů to hraje jen na rank, kdy nechodí defusovat aby neumřeli a nebo tak pomalu, jen aby mohli zabít T, kteří utíkají od bomby. Ti samí, když hrají za T, tak chodí zásadně poslední a jsou schopni prowalkovat celou mapu - To nikomu nevadí. To je zřejmě pro hru výborné.
 
zohan
No mne osobne ten kempmetr nejak extra nevadi, ale Vox ma pravdu kempmetr na D2 ONLY by mjel platit jen na Teroristy. Kdyz napises ve hre do chatu KEMP tak to tam mas černy na bilim napsano ze CT maj hlidat bomboviska čiže kempit.
Sem uplne v pohode Smile
administrátor DUST2
 
dark knight
ja jsem tam dneska hral a ani ct s awp nemuseli kempit nechal bych to tak. Je to jen hra a koho by bavilo porad jen kempit.
Admin Aim+fy , zombii
CSS je o zabave a ne o nervachBanned
 
zohan
Mne to je jedno, ja osobne nekempim ja iba rek jak by to po spravnosti mjelo bejt
Sem uplne v pohode Smile
administrátor DUST2
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

crazy69
27.11.2022
Skoro na rok přesně jsem zde

crazy69
28.11.2021
Tak co hrajete? Grin

Lord Owen
18.04.2021
Smile








Powered by PHP-Fusion Copyright © 2024 PHP-Fusion Inc
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3