Ahoj,
Používám nick Vyhul, zatím jsem s tím nikde neměl problém. Zde sem za něj dostal Ban tak se chci zeptat jestli až takový problém. Není to myšleno nikterak jako nadávka. Slangové sloveso použito v příkazu. Kdy původní význam slangového slova Vyhulit se začlo používat jako vykouření jisté návykové látky jenž může mít dneš člověk 15g
Já tento nick Mám z Lineage kde jsem hrál za Orka a vypadal jak velkej Joint
Ahoj, dle mého názoru to není v rozporu z pravidli skillers a už jsem ho kolikrát viděl a ban jsem za to nedával. Pokud by to byl problém a někdo tě napomínal radši ho změň. R*
no ja sem to delal vzdycky tak ze ked byl hrac slusny nedelal problemy a tak tak sem ho proste nebanoval.Napr.i hrac s nickem vykloubena prdel, nejdriv se mi to taky nelibilo a zeptal sem se panny ci je to neslusny a panna rek kdyz bude slusny tak to muze mit.Ja myslim ze to neni az tak hrozny,su daleko horsi hraci s normalnyma nickama a ty by sa mali banovat!
Stojím za Oldmanem. Lingvistika je věda zrádná. Proxisi Tvůj nick Vyhul se dá vyložit různými způsoby. Jestli jsi alespoň trochu inteligentní, tak víš velice dobře, že to není jen ve smyslu vykouření cigarety marihuany, ale že se to dá použít též ve smyslu, kterým někoho posíláš někoho do určitých mezí. Jsme lidé a měli bychom se k sobě chovat slušně. Jestli tolik toužíš po nicku Vyhul ve významu prvním, tak si dej nick Vyhul Jointa a nikdo si Tě ani nevšimne. Nikoho neurazíš a pokud skutečně patříš mezi uživatele této lehké drogy, a jenom tady trapně nemachruješ, tak si mezi lidmi na skillers možná najdeš i spřízněné duše.
neschvaluji tento nick, a jak říkáš 15g, ano ale stejěn zato dostaneš pokutu, jelikož i to je přestupek, takže to mít u sebe nemůžeš, spletl sis to s trestným činem. Toto nepodporuji a ten nick taky ne. tím to pro mě končí