Všem, kteří investovali čas a síly do nastavovaní výše uvedeného servru chci tímto poděkovat a vyjádřit svůj názor, že tento server doznal perfektního doladění a hraje se na něm naprosto skvěle. Vše, co fungovalo dříve již funguje i nyní (tudíž mi tam nic nechybí) a nové funkce a nastavení jsou ku prospěchu hry a všeho dění na serveru.
GRATULUJI !!!!
MASS PUB je nyní tím, čím má být a až to pochopí i nejzarytější odpůrci všeho nového, bude velký problém se na něj dostat, protože bude stále plný.
První a snad né poslední.. Je to super, testujeme mapy, lageři nejsou, cheateři skoro také ne.. Problém je jen že hráči nemají často textury, ale to je jejich problém.. Vše už je skoro ja má být, a jsem z toho nadšený, a nejsem sám
Jiste textury predstavuji velky problém a doufejme ze vsichni brzy pochopí, že mít nainstalované textury je jen přínosem.
A navíc v mapách jako de_wanda nebo de_forest se bez nich hraje špatně... Nikdy nepoznáte mapu z toho správného úhlu a taková výborná mapa jako je de_wanda Vám bude připadat strašná...
Takže doufám, že kampaň ohledně textur bude úspěšná
Jinak je samozřejmostí, že pár map na mass pubu bude vymazáno a naopak pár jich bude přidáno. (Mapy, o které lidé nebudou mít zájem budou vymazány, ale jsem rád, že vetšinu map zatím hráči vnímají pozitivně.)
Práva administrátorů budou brzy doladěna a s tím i VIP účty.
Spousta z Vás se ptá jak je to s RATY. Je pravda, že jsem řekl, že RATY se nastavují automaticky. A ano je to pravda, ale taky není...
Server sice nastaví nějaké údaje, ale jak hráči zabráníme, aby si nastavil hodnotu cl_cmdrate -100 a tím si zmenšil ping ?
Co je lepší nechat na serveru automatické nastavování ratů nebo detekovat skyté lagery ?
95% hráčů má raty správně nastaveno. A zbytek to brzy pochopí... (doufejme)
Povolené hodnoty RATŮ na mass pubu jsou v rozmezí:
rate 25000-30000
cl_cmdrate 80-120
cl_updaterate 80-120
cl_interp 0.01-0.0x
Důležité je nedávat před hodnoty znaménka + nebo - !!!
Kdokoliv by měl zájem zapojit se do testování nových map může, mapy se testují v hodinách od půlnoci dále
Nebo pořípadě pokud někdo zná nějakou mapu, která by na mass pubu neměla rozhodně chybět napište...(Pokud možno přložte rovnou i odkaz na stažení mapy, FPSBANANA a podobně.)
Přejít na fórum:
Přihlášení
Zapomněli jste heslo? Pro zaslání nového Klikněte sem.