neoprávněný ban
|
masak |
Přidané 06.09.2009
|
Lama
Příspěvek: 7
Založený: 06.09.2009
|
To si děláš srandu ne?!! Já hraju na vašem serveru, pravidla neporušuju!!!!! A najedou mi dá Nejsempana ban!!! Z ničeho nic, jen tak!!!!! Tak jako co to je, když si člověk příde zahrát a po pár kolech dostane ban!!!! Za nic!!!!! |
|
|
|
nejsempanna |
Přidané 06.09.2009
|
Majitel
Příspěvek: 863
Založený: 27.12.2008
|
takto má vypadat žádost o unban? jen si to zhoršuješ. Pkud se nemýlím, jsi jeden z klanu ULTRA, jeden z vás dvou připojených měl mutlihack. nehodlám řešit kdo, jelikož jste neznámí a dotáhnout hned při první návštěvě cheaty, to fakt takdy trpět nebudu. a čekat až si je zapneš ty nebo on. to fakt ne. takže tu srandu si jdi dělat z někoho jinýho.
|
|
|
|
masak |
Přidané 07.09.2009
|
Lama
|
Ne to není žádost o unban!!! Prostě a jednoduše já nic neměl a ani nemám a nepoužívám, ULTRA není klan ale jen tak to mám před jménem!, je to jakoby jen jméno!! A první návštěva to rozhodně nebyla, na Váš server chodim docela často a to, že si kamarád zapl cheaty tě neopravňuje k tomu banovat i mě, já bych si to nedovolil a nehraju tak, příde mi to trapný a že to dělá on? Ať si to dělá, mě je to jedno, ale dostat ban za to že cheatuje on mi příde hodně trapný z tvé strany. Nebudu už si dávat před jméno ULTRA a od tebe čekám UNBAN, kdybych porušil nějaké z pravidel tak se omluvim atd... Ale nic takového se nestalo. Je to jen na tobě, jestli si korektní, tak mi unban dáš, jestli ne, tak mi ho nedávej, ale omlouvat a prosit o unban určitě nebudu, pač já pravidla respektuju a dodržuju!!! |
|
|
|
headhunter |
Přidané 07.09.2009
|
Pokročilý
Příspěvek: 111
Založený: 16.08.2009
|
chapeťe?!?! do pič******** kks a teraz si čo napisal? sa uvedom chlapec si teraz napisal že chceš unban!!a si myslis že si to nejsempanna vicuca z prstu?! si velice pisal ze o unban neziadas a o co ziadas teraz?!?!?!?!?! takto lachko unban nedostaneš kamarát?! si prečítaj http://www.skille...read_id=69!!
--------NIESOM CHEATER--------------
|
|
|
|
headhunter |
Přidané 07.09.2009
|
Pokročilý
Příspěvek: 111
Založený: 16.08.2009
|
citujem napisal si na začiatku že Ne to není žádost o unban!!! a skoro na konci a od tebe čekám UNBAN, kdybych porušil nějaké z pravidel tak se omluvim atd... Ale nic takového se nestalo. Je to jen na tobě, jestli si korektní, tak mi unban dáš, jestli ne, tak mi ho nedávej, ale omlouvat a prosit o unban určitě nebudu, pač já pravidla respektuju a dodržuju!!!
--------NIESOM CHEATER--------------
|
|
|
|
Koblizek |
Přidané 07.09.2009
|
Aktivní čtenář
Příspěvek: 226
Založený: 31.05.2009
|
jo presne |
|
|
|
masak |
Přidané 07.09.2009
|
Lama
|
NO COMMENT , rozesmál si mě po náročnym dnu ve škole. Díky HEADHUNTER ...... ( V žádostech se píše většinou slovo žádám, prosím Vás apod... víš? ) |
|
|
|
Santa |
Přidané 07.09.2009
|
Vzorový spamer
Příspěvek: 660
Založený: 30.04.2009
|
Headhunter a ty čekáš co? To že sem píšeš nesmyslné příspěvky a zakládáš deset topiců o ničem týdně a s prominutím lezeš adminům někam, co si od toho slibuješ?? A to co máš v profilu v podpisu, neber si to osobně ale jsi fakt asi nejlepší řitilezec co znám a píše na skillers to se na mě nezlob
Administrátor Massive publicu
Áve já
|
|
|
|
Tox |
Přidané 07.09.2009
|
Věrný spisovatel
Příspěvek: 461
Založený: 11.04.2009
|
Santa napsal:
Headhunter a ty čekáš co? To že sem píšeš nesmyslné příspěvky a zakládáš deset topiců o ničem týdně a s prominutím lezeš adminům někam, co si od toho slibuješ?? A to co máš v profilu v podpisu, neber si to osobně ale jsi fakt asi nejlepší řitilezec co znám a píše na skillers to se na mě nezlob
To je sice moźný Santo že je to řiťolezec ale co zde v topicu předvedl masák je taky pěkné . Masák pokud něco chci tak musíš slušně požádat a slušně se zeptat co si provedl a ne hned nadávat tím akorát ukazuješ že si puberťák !
Že čekáš od PANNY unban čekat můžeš ale s tímto chování k němu se ho asi nedočkáš
------------------------
I .tØx' má své dny
HC Plzeň 1929 foreωer » Rap Lover » Girl Lover
[img]http://i34.tinypic.com/21ctmbr.gif[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
crazy69 |
Přidané 07.09.2009
|
Moderátor
Příspěvek: 1155
|
UNBAN nebude, dokud se nezačne chovat slušně. Mě by to taky naštvalo, ale psal bych určitě v klidu a slušně bych se zeptal. Takže se zkus nadtím zamyslet a napiš to znovu tady a slušně.
|
|
|
|
RealliTe |
Přidané 07.09.2009
|
Aktivní čtenář
Příspěvek: 211
Založený: 05.08.2009
|
já bych to zkusil znovu ale už je to dost vyhrocené . Takže tvoj kamarad cheatuje a ty to předpokládám Víš ? nebo ne ? pokud " ULTRA " cheatuje a je jedno kdo a ma to pred jménem co si otom myslet ? BAN nebo KICK !
je ti souzeno ...
Administrátor Dust2
! pohled je jen jeden !
|
|
|
|
Tox |
Přidané 07.09.2009
|
Věrný spisovatel
Příspěvek: 461
Založený: 11.04.2009
|
crazy69 napsal:
UNBAN nebude, dokud se nezačne chovat slušně. Mě by to taky naštvalo, ale psal bych určitě v klidu a slušně bych se zeptal. Takže se zkus nadtím zamyslet a napiš to znovu tady a slušně.
Přesně Crazy co sem psal v mím komentáři nad tvím
------------------------
I .tØx' má své dny
HC Plzeň 1929 foreωer » Rap Lover » Girl Lover
[img]http://i34.tinypic.com/21ctmbr.gif[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
masak |
Přidané 08.09.2009
|
Lama
|
Crazy 69 - můžeš mi vysvětlit co je na mém chování neslušné? Docela by mě to zajímalo! Zkrátka dostal sem neoprávněný ban a píšu sem že to byl omyl. Neslušně se nechovám. To je to samý, jako bych dostal polutu já a příšla by i mému bratrovi třeba, jen proto že se jmenuje stejně.... omg... |
|
|
|
crazy69 |
Přidané 08.09.2009
|
Moderátor
Příspěvek: 1155
|
příde hodně trapný z tvé strany, od tebe čekám UNBAN.
Ty řekneš a admin skáče?
Nauč se napsat tu žádost řádně, bez těchto nesmyslných věcí (urážet, resp navážet se. Rozkaz, že on ti musí dát UNBAN).
|
|
|
|
masak |
Přidané 08.09.2009
|
Lama
|
Jo já řeknu a admin skáče když to tak říkáš, BAN se dává pro porušení pravidel a já žádný neporušil, tak žádat nebudu. Do nikoho se nenavážim a ani neurážim a rozkaz by vypadal trochu jinak. Prostě sem upozornil na adminovu chybu a čekám, že ji bude řešit. Místo toho tady dostávám ponaučení jak bych se měl chovat atd.... Jak už sem říkal, kdyby mi dal ban za něco čeho sem si vědom, tak klidně poprosim a podám řádnou žádost, ale v tomhle případě ne. Nechápu že to nechápete. |
|
|
|
Santa |
Přidané 08.09.2009
|
Vzorový spamer
Příspěvek: 660
Založený: 30.04.2009
|
Nechápu že nechápeš že mi to nechápeme když nechápeš že pochopit a přečíst si pravidla musí každý a za něco jsi ten ban dostat musel tak chápej adminovo rozhodnutí. Každý prostě chápeme jinak chápání druhých ty chápale
Administrátor Massive publicu
Áve já
|
|
|
|
masak |
Přidané 08.09.2009
|
Lama
|
NE, ban sem dostal jen tak!!! Píšu to tady celou dobu, ban sem dostal jen za to že tam cheatoval hráč s podobnym jménem jako sem měl já ty vtipálku.... Měli sme oba před jménem ULTRA a už sem vysvětloval že to není klan!!!!! |
|
|
|
masak |
Přidané 08.09.2009
|
Lama
|
A hlavně v pravidlech není že když cheatuje jeden z klanu tak automaticky dostává celý klan ban.... |
|
|
|
nejsempanna |
Přidané 08.09.2009
|
Majitel
Příspěvek: 863
|
neuvědomuješ si jak se chováš? nebo spíše projevuješ? Zřejmě nevíš k čemu je interpunkce. Vykřičník znamená něco, otazník taky a tečka taky. a Když jich píšeš tolika, tak to vyjadřuje obdobně jako smajlík tvé emoce. A k první tvé otázce odpověď ode mě:
ne srandu si nedělám. uzamykám diskusi a tohoto uživatele mažu.
|
|
|