Navigace
Domů
Články
Fotogalerie

Administrátoři
RANK + STATS
BANLIST
Sk.cz na Facebooku
Sk.cz na Steamu

Pravidla hráče
Pravidla na webu

Hledat
Kontakt
Podpořte nás
FAQ
Návštěvnost
TOPlist
Poslední články
Nečekané setkání...
HD movie z CS:S
Rozhovor s Reallite*m
Rozhovor se Santou
Rozhovor s Dark Knig...
Číst diskuzi

 Vytisknout diskuzi
Epidemie Cheateru!
Quatro
Nevím jestli se na netu objevil nějaký nový undetected multihack, ale je zřejmé, že se na PUB1 objevuje stále víc cheaterů. Ikdyž to možná né všichni vidí, hlavně admini, narozdíl od rozčílených hráčů.

Udivují mě hlavně nepřiměřené tresty ze strany admina strejda Krépa (+ urážky hráče http://img17.imageshack.us/i/csassault0000i.jpg ), který dal hráči s AB (TORTUGA.pro|Nitro) zřejmě jen denní trest, který se další den stejně na PUB1 objevil a přejmenoval se na TRONIC (s použitím stejných písmen co byli v nicku Nitro ale použil nějaké klikyháky, které ani nejsou v Unicode Basic Latin jak to vlastně dělá většina hráčů). Potom se tronic přejmenoval na Brock 'n' Glock s jasným AB, ale to už tam byl jiný admin (Kadlatk0), který sním hrál a když ho už pár hráču upozornilo na to, že je to cheater. Kadlatk0 to jen osvětlil tím, že to jednou vypadá na AB a jednou ne. -> Špatná reakce, když něco vypadá na AB má se automaticky dávat perma ban. Chápu, že admin si musí být jist, ale ne jen že ho upozornilo pár hráčů, ale to AB bylo hodně evidentní.
Stále nemá perma (nahrát pomocí record nešel, nefunguje to u všech nicků).
strejda Krépa taky zřejmě někdy vůbec nedává bany - na mapě port, kde byl mimochodem i crazy69, hráče (Monte) s AB místo okamžitého perma banu vyzval způsobem "prosím vypni to", hráč se hned na to odpojil.

Dále se na PUB1 objevil klan G.n.w.P (místo n a w mají ruské znaky) a z něj jsou nejmíň dva cheateři. A to Snuffy (RH) a OPranek (ACool.
Samozřejmě mám důkazy (skoro ke všem případům, jak říkam record někdy nejde), ale v případě Snuffyho a jeho radar hacku by admin stím musel mít zkušenost, jde vidět jen jak běhá na jistotu, a neběhá tam kde je víc lidí. Navíc se dívá za bedny a ví o mě. Menší test když jsem se schoval na CT spawnu za bednu vlevo tak se tam podíval zabil mě, další kolo jsem to zkoušel s bednou na proti a na místo kde jsem byl předtím se ani nepodíval a šel přímo na mě.

Nakonec bych chtěl jen upozornit na celkem sílící lagy serveru, místo votované mapy skáčou někdy úplně jiné, v chatu se po napsání nextmap vždy objeví de_piranesi, za TK bannuje server často někoho jiného. Tohle vše snižuje úrověn skillers.cz.
 
Santa
Pokud máš důkazy tak je to pochybení ze strany adminů. Já AB banuji okamžitě co se přesvědčím že je to opravdu tak. Pro jistotu dělám i videa. Radarhack a wallhack je složitější usvědčit ale také to jde. Pokud tohle vše myslíš vážně, přihlaš se do náboru adminů.
www.skillers.cz/download/user_baner/santa.png
Administrátor Massive publicu Smile
Áve já Smile
 
Ago69
no ja bych taky neco dodal vydim ze hrac FeloN ! byl zabanovan ale ma dynamickou dneska byl opet na AWP a byl tam i admin tOx ted AB nemel ale tOx ho mel zabanovat okamzite je napsane ze admin ma mit prehled na foru u neho to tak neni Smile protoze takovy hraci jako je FeloN ! by na techto server vubec nemeli bejt
 
Santa
Tak jsi mu to měl sdělit když to nevěděl a né tady na něj potom práskat. To vám všem jde ze všeho nejlépe, práskat na adminy to by vám šlo všem skvěle. Každý hledá sebemenší chybičku na každém adminovi. Ale zkuste si to jaké to je. A přál bych vám týden bez adminů, to by jste je pak oslavovali a na rukou nosili..
www.skillers.cz/download/user_baner/santa.png
Administrátor Massive publicu Smile
Áve já Smile
 
Quatro
Na admin post ani hraní moc času nemám takže se ani přihlašovat nebudu. Navíc se mi nezamlouvá poplatek, který by bylo vhodné uhradit až po uznání admin postu nejsempannou na důkaz, že to dotyčný myslí vážně než tohle placení předem, které vypadá jen jako vydělávání na lidech. Mimochodem zapoměl jsem na DM server kde včera nebylo menu pro zbraně, takže T běhali jen s glockem a zbraně sli koupit jen na spawnu.

//souhlasím santo hledání chyb na adminech by nám šlo, já bych na to kašlal kdyby mi to nekazilo hru, tedy cheatery, které někdy admin nepovažuje za cheatera
Upravil/a Quatro dne 01.09.2009
 
crazy69
jasný dotaz na tebe quatro, kolik ti je?
Já chodím do práce, domů se vracím kolem půl deváté až deváté, pak sedím u css do půlnoci a druhý den do práce (vstávám v 6). Je to můj problém, ale pochop princip. O tom daném hráči co jsi mluvil, kdy se ho krépa zeptal resp. řekl, jsem já už dodával BAN na všechny servery a ne jen na PUB.
Pokud jsi mimo školu a chodíš do práce, tak pochop, že i ti parcujíci mají své osobní starosti a jiné povinnosti.
Vydělávání na lidech? kolik že stálo placení daných 9 serverů? Nikdo nám to neplatí a platili jsme to mi ze svých kapes (Nejsempanna, Já, Oproman a bývalí člen Darkness). Daná stovka nebo 50 jde jen na projekt a pokud jsi admin má přístup k pokladně a vidíš kolik peněz se vložilo do projektu a kolik se platí.
Takže to shrnu, vše co tady vidíš děláme pro Vás, nic z toho nemáme, jen platíme a nikdo nám za to nepoděkuje, jen nás všichni seřvou že to a tamto. Bych se ani nedivil kdybychom to všechno zabalili a nechali plavat, ale ne, tohle neuděláme, jsme tu pro hráče a chce aby si mohli zahrát na kvalitních serverech. Na lagovaní se pracuje, máme celý počítač jen pro naše servery u providera. Nextmap řeším já od včerejška a DM taky. Snažíme se na 120 %
Takže mi řekni jak ti mohu pomoct?
www.skillers.cz/download/user_baner/crazy.png
 
Tox
Ago69 napsal:
no ja bych taky neco dodal vydim ze hrac FeloN ! byl zabanovan ale ma dynamickou dneska byl opet na AWP a byl tam i admin tOx ted AB nemel ale tOx ho mel zabanovat okamzite je napsane ze admin ma mit prehled na foru u neho to tak neni Smile protoze takovy hraci jako je FeloN ! by na techto server vubec nemeli bejt


Já sem ho zabanovat zkoušel ale marně a navíc nemám práva na pernament ban Frown
------------------------
I .tØx' má své dny Grin

HC Plzeň 1929 foreωer » Rap Lover » Girl Lover

[img]http://i34.tinypic.com/21ctmbr.gif[/img] is not a valid Image.
 
strejda krepa
nepřiměřené tresty??? ... myslíš to že za reconect dávám ban na hodinu, za raty, na které tam upozorňuji KAŽDÉHO.....opakuji KAŽDÉHO..... půl hodiny... a potom.... já nemám za potřebí tady vychovávat nějaké "haranty" kteří se neumějí chovat číst !!!!! když už to tak mám říct... !! a to, že jsem mu nedal ban .... jak řiká Santa ten hráč je třeba usvědčit.... nemysli si že, to je jednoduché starat se o několik věcí najednou !!! .... jsem jen člověk .... tak promiň že žiju!!! Přesně jak řiká crazy.... kritizovat umí každej ale ocenit to co pro Vás děláme... to umí málokdo... to že tady VŠICHNI ADMINI a VIP hráči přispíváme na chod projektu.... je Vám uplně jedno .... hlavně že si hlídáte svůj rank a žebříček... a to mě těší !
KONEC!
Upravil/a strejda krepa dne 01.09.2009
ADMIN SERVERU PUBLIC

We live for nothing, but we die for something....!
 
Ago69
ok sorry tOxi
 
Santa
Přesně jak říká strejda. Co po nás vlastně chcete? My dohlížíme na chod serveru, na chování hráčů.. nebo by se vám líbilo hrát když by tam každej mluvil jak prase? My do toho dáváme peníze a ještě někdo skoro všechen svůj čas a vy nám ještě budete nadávat, vyhrožovat nám a podobné věci? nenechte se vysmát.. Admini nejsme proto abychom vám plnili přání na změnu mapy jak si každý myslí, nebo aby jsme banovali jen toho koho chcete. Pokud máte lepší nápad jak nahradit adminy tak ho sem napište. Každej je chytrej ale neví co ta funkce obnáší.. Denně mi lidi píší na steam že je na serveru Aimboter, zatím pokaždé jsem do minuty přišel, posoudil a zabanoval. Tomu se říká spolupráce. ale nebudu plnit přání nějakého děcka které umře a hned je tedy ten killer cheater. Když ho nezabanuji tak už jede stížnost. Opravdu lidi, nejdřív myslete a potom si stěžujte! Admin je jen člověk! Není to poslíček ani hračka. Admin není něco víc ale ani něco míň! Tak se nejprve vžijte do naší situace a pak tady dělejte bubu..
www.skillers.cz/download/user_baner/santa.png
Administrátor Massive publicu Smile
Áve já Smile
 
Quatro
Krépo já jsem snad dostatečně jasně napsal v čem děláš chybu, tyhle tresty co píšeš jsou dány pravidly a v tomhle ohledu to vykonáváš dobře. Já, stejně jako většina hráču, si asi neuvědomujeme kolik do toho vkládáte času, ne-li peněz, ale to od nás nemůžete čekat když nás stím neseznámíte. Asi každý by čekal od admina dokonalou práci, což urcitě nejde, to chápu. Jediná má žádost by byla zpřísnit proti cheaterům a dávat perma bany, přece není normální aby si jeden člověk za tři dny změnil tři nicky a pořád běhal s AB ikdyž na to hráči upozorňovali. Díky za osvětlení té situace kolem financí na server, zatím sem nic podobného neměl a až teď si uvědomuju kolik vás musí stát linka a kompy.
 
crazy69
je celkem jedno kolik platíme ,je to náš problém a nemyslím to nijak zle, sami jsme se rozhodli a nikoho nechceme okrádat. Servery nám nepoběží zadarmo, bohužel.
Jak píše BAN cheaterů, ale když má někdo proměnnou IP tak je těžké mu dát BAN na pořád, dá se udělat BAN na nick, ale to se dá změnit. Takže ne BANovat, ale KICKovat aby ho to snad omrzelo, jinak není šance se zbavit těchto hráčů.
www.skillers.cz/download/user_baner/crazy.png
 
strejda krepa
ještě k tomu že jsem urážel hráče... ten odkaz neni funkční rád bych věděl co máš na mysli !
ADMIN SERVERU PUBLIC

We live for nothing, but we die for something....!
 
dreamer329wd
TOHLE JE JEDNA VELKA POLITIKA ,KTERA SE ŘIDI ZAKONEM PADAJICIHO H.....A .(sprominutim) BOHUZEL JE TO TAK ,SME ČEŠI A TO NEZAPŘEME .

The End !
ĐrعムmعЯ|PrOud Like a gOd
 
hkjsdhkjfsdhkj
tak to též nerád říkám ale opravdu jsou na pub1 čím dál více cheateři a né jen tam...
tak lidi když tam bude někdo podezřelí tak točte točne a udávejte ty černé ovce!!! také by se mohlo zavést něco jako na zapařit? že tam maj přístup jen hráči z česka a slovenska... tak něco podobnýho ale na více zemí... a kdyby se objevilo hodně cheaterů z té země tak hráčům té země na nějakou dobu zakázat přístup

dnes jsem na GG natočil jednoho cheatera a chtěl sem točit i jjiného ale už sem to nestihl Sad Sad kam se mám obrátit abych zaslal video?

pro all admini: máte pravdu že hráči umí jen kritizovat a ta vaše práce není lehká a děláte vše co jde-to máte můj obdiv že se tomu tak věnujete a ty natážky celkem přehlížíte...!!!!

psGrinoufám že chápete co myslím
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

crazy69
27.11.2022
Skoro na rok přesně jsem zde

crazy69
28.11.2021
Tak co hrajete? Grin

Lord Owen
18.04.2021
Smile








Powered by PHP-Fusion Copyright © 2024 PHP-Fusion Inc
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3