Navigace
Domů
Články
Fotogalerie

Administrátoři
RANK + STATS
BANLIST
Sk.cz na Facebooku
Sk.cz na Steamu

Pravidla hráče
Pravidla na webu

Hledat
Kontakt
Podpořte nás
FAQ
Návštěvnost
TOPlist
Poslední články
Nečekané setkání...
HD movie z CS:S
Rozhovor s Reallite*m
Rozhovor se Santou
Rozhovor s Dark Knig...
Číst diskuzi

 Vytisknout diskuzi
Inteligence některeho admina
WanISh3k
Sws.Mel bych takovy maly dotaz.Jak je mozne ze admin ktery hlida na serveru nezna svoje povinosti.Nebudu ho jmenovat ale asi vsichni vime o koho jde.Priklad:server DD2 situace 1on1,T sebere v katech bombu a bezi zpatky prez T spawn na long a posleze na A aby polozil.plant provede uspesne a najednou se rozblika Grin on i CT.(asi aby se nasli nebo nwm) ale nejde mi do hlavy oduvodneni admina proc je rozblikal po plantu.Jeho odpoved.T kempil.Nechapava odpoved.Dalsi situace.Jiste sme asi vetsina z nas cetly clanek o kempeni http://skillers.c...ticle_id=6.A admin prez prikaz ma_say napsal:T kemp slap/kick.jiste chapu ho dost T kempilo na spawnu.Proc? pac jim asi nejaky vnitrni hlas rikal ze CT maj rushovat.tak sme jen cekaly nez projde 1. vlna a pujdem plant.Dalsi vec.Proc je nastaveny cas kola na 3 minuty a Admin nam nadava ze nepokladame?odpoved jednoznacna:mame 3 minuty na plant a nikde neni psano a ani ty nam nemuzes naridit aby sme plantly cca do minuty.odpoved admina?neco ve stylu si **** co si to dovolujes.byl sem slusny,ban ani kick sem nedostal ale celkem by me zajimalo proc je admin clovek ktery hraje a ani nevi zakladni podstatu cska.thx za odpoved.
btw.chtel jsem udelat screeny ale hledat to?na to nemam cas.
HF&GL a nice day.Smile
No Skill No Aim,Gr8 Steam High Brain

WanISh, skillu a lucku se zbavíš!!!
Grin
Mě nosí Dárky Ježíšek
Demence je všudypřítomná,hlavně u kinders CS:S hráčů
A PODPIS UŽ MĚNIT NEBUDU Grin
 
Santa
Tohle je rozsáhlá problematika.. Asi nikoho netěší slayovat lidi za to že celý ten čas prosedí na spawnu s awem... Ten čas kola, ten je určený k tomu aby se Teroristi prostříleli na plant a položili bombu. Je to hra právě pro to že je to celý úkol té hry, prostřílet se na plant, položit a udržet dokud nebouchne.. A CT jim v tom mají zabránit. Je to úkol týmů jako celek, a né že na mapě Dust 2 T položí na plantu B, a na spawnu u T sedí dva s AWP a ''hlídají'' dveře na long. Výmluva že kryli záda je podle mě opravdu ubohá. Spawn slouží pouze n začátku hry ke ''zrození'' hráčů, nákup zbraní. Pak je to místo jako každé jiné na mapě, to znamená že T tam nebudou kempit a zdržovat hru. Účel je aby se Téčka jako tým pokusili o ten jediný úkol, dostat tam tu bombu. Jinak ta hra nemá účel. Můžeme si pak jít hrát na schovávanou, může být situace 1on1, CT bude hlídat na plantu B a T bude sedět na spawnu a hlídat dveře z longu. To má pak smysl? To samé jako u map typu CS, CT tam mají jít pro rukojmí a odvést je do Safe zony, né čekat až přijdou T. Pak se nesmíte divit za slay. Navís pochybuji že by ti některý admin nadával..
www.skillers.cz/download/user_baner/santa.png
Administrátor Massive publicu Smile
Áve já Smile
 
strejda krepa
Když chceš někoho obviňovat, tak musíš mít na to důkazy. Nic proti, ale je to tvrzení proti tvrzení.... Přesně jak řiká Santa... pochybuji, že by ti nějaký admin nadával...
ADMIN SERVERU PUBLIC

We live for nothing, but we die for something....!
 
RealliTe
RealliTy* x WaniSh3k: Hochu své povinosti jako ADMIN na Dustě2 znám, Vím jak se mám chovat na servu a o podstatě CSKA ani nemluvím !!! Nadávka že nepokládáte není asi to pravé, řekl bych to takto. Prostě jste cupěli na T spawně viz. další hráči u T a opakovaně. Pouze jsem rozpohyboval hru aby se to neopakovalo, aby T plnili své úkoly a vyšlo to na tebe Smile, dostal si beacon a ne slay a to same druhý hráč, bomba bouchla, tobě to přičetlo 3 body ale proti hráč tě zabil "smůla". Čas je opravdu nastaven na 3 minuty ale není nastaven aby si tam kempil 3 minuty ! Myslím, že jsem se vyjádřil stručně ale Santa to též vystihl. R*
Upravil/a RealliTe dne 26.08.2009
Administrátor Dust2
! pohled je jen jeden !
 
Flammy
WaniSh3k kdyby jsi četl pozorně, tak víš že T můžou zakempit na začátku kola jak to vždycky každý dělá s awp, a řekne kolik jde B, jakmile to udělá mněl by jít s ostatníma plentnou bombu a né jakto většina dělá že čekají jak CT vyjdou a ze spawnu je zabijou!!! Na dust2 hrávám pořád a vím co je kempení jednou a pořád, takže Reallite se Santou mají naprostou pravdu, a ty se pak nediv že dostaneš SLAY nebo BEACON, vždyt to musíš čekat když kempíš!
Víte co dělá PANDA v lese když hoří?
-
Hoří Grin

ADMINISTRÁTOR SERVERU DUST2
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

crazy69
27.11.2022
Skoro na rok přesně jsem zde

crazy69
28.11.2021
Tak co hrajete? Grin

Lord Owen
18.04.2021
Smile








Powered by PHP-Fusion Copyright © 2024 PHP-Fusion Inc
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3