Navigace
Domů
Články
Fotogalerie

Administrátoři
RANK + STATS
BANLIST
Sk.cz na Facebooku
Sk.cz na Steamu

Pravidla hráče
Pravidla na webu

Hledat
Kontakt
Podpořte nás
FAQ
Návštěvnost
TOPlist
Poslední články
Nečekané setkání...
HD movie z CS:S
Rozhovor s Reallite*m
Rozhovor se Santou
Rozhovor s Dark Knig...
Číst diskuzi

 Vytisknout diskuzi
®...úterý...® - Žádost o unban
Vox007
... na vašem serveru 88.86.113.170:28004 - skillers.cz DUST2. Jako nejpravděpodobnější příčina tohoto banu se mi jeví následující příhoda:

Dne 18. 8. 09 kolem 17.15 - 17.30 hod jsem hrál na výše uvedeném serveru. Vzhledem k tomu, že se na serveru objevil CHEATER s nickem "VAC BANNED" - nebo tak nějak a nebyl s ním nikdo schopen nic udělat, chtěl jsem se přejmenovat na jeho nick a začít ho střílet alespoň jako spoluhráč (vím, už jsem si přečetl, že zde preferujete jiný, v daném okamžiku neefektivní způsob – ale stejně jsem jej neprovedl a myšlenka není nikde trestná). Poté co jsem se ale v options přejmenoval, (pravděpodobně asi trochu jinak - VAN BANNED - nějak tak) mě to okamžitě vykoplo ze hry a od té doby mi to na tomto serveru ukazuje ban mého
ID STEAM_0:1:10532862 . Nevím, co máte na serveru za program, ale i podle vašich "pravidel hráče“ jsem se ničeho nedopustil.
PS: Poté jsem přešel na druhý server – public, kam ten „Sprosté slovo“Angry přešel rovněž, ale to již jsem musel končit a jít na hokej.
Ještě bych měl dotaz, zda se dá někde zjistit, kteří hráči jsou zabanovaní a hlavně do kdy.
Děkuji.
 
RealliTe
ano, tento hráč "VAC BANNED" opravdu na servru hrál, video je u admina. Teď můžeš pouze čekat na vyjádření hlavního admina.
Administrátor Dust2
! pohled je jen jeden !
 
nejsempanna
ban list se přípravuje. bohužel na něj máme vysoké nároky tak to trvá.

jinka žádost o unbna má vypadat jinak Smile s tímhle nemám ani chuť něco dělat, protože bych se tě musel ptát na to, co je už dávno napsané, an co máš ve vlastním zájmu odpovědět.
www.skillers.cz/download/user_baner/nejsempanna.gif
 
Vox007
Tak to asi nechápu. Já si naopak myslím, že jsemuvedl vše, co je v žádosti dle vašeho webu zapotřebí. Na stránce
http://www.skillers.cz/forum/viewthread.php?thread_id=69webu ,
uvádíte "Do diskuse napište svůj nick, v kolik přesně hodin, od koho, a na jakém serveru. Odkaz na psychostats (najdete v odkazu Žebříčky), a případně svou IP a STEAM. Následně samozřejmě napište proč nesouhlasíte."

Z mého příspěvku vybírám - tedy ještě jednou.

* napište svůj nick-unban - ®...úterý...® - Žádost o unban
* v kolik přesně hodin - Dne 18. 8. 09 kolem 17.15 - 17.30 hod
* od koho - Poté co jsem se ale v options přejmenoval (nevím proč)
* na jakém serveru - 88.86.113.170:28004 - skillers.cz
* Odkaz na psychostats - svůj nick jsem tam nenašel
* PŘÍPADNĚ svou IP a STEAM - ID STEAM_0:1:10532862
* Následně samozřejmě napište proč nesouhlasíte - viz. můj příspěvek - Pravděpodobně po mém přejmenování - které navíc není v rozporu s pravidly hráče. Nic jiného jsem neudělal.
Pokud tedy ještě něco chybí, tak dodám - pokud budu vědět.
 
Vox007
Další upřesnění


* NEVÍM kdo ani proč mě zabanoval.

Pokud to byl nějaký ADMIN, tak k tomu neměl důvod. Jak jsem již uvedl, nejpravděpodobnější příčina se mi zdá, že to udělal server po mém přejmenovaní (které ale není v žádném rozporu s vašimi pravidly) ve složce OPTIONS, přímo v mé hře.

* Na tom serveru psychostats jsem se opravdu nenašel. Prostě tam můj nick není. Nevím proč..

Jediné místo, kde jsem se našel je zde"
http://www.gametracker.com/server/88.86.113.170:28004/player/%C3%82%C2%AE...%C3%83%C2%BAter%C3%83%C2%BD...%C3%82%C2%AE/

*Nesouhlasím s mým banem, protože ani nevím proč jsem ho dostal..........................................................
 
nejsempanna
tvou IP ani ID jsem v téhle době nenašel.
IP je volná, ale ID je opravdu zabanované permanentně. Permanent bany uděluji já, nebo crazy nebo server. každopádně v téhle době jsem tě nenašel. a dokud se nezjistí za co, tak ban zůstane.
Upravil/a nejsempanna dne 22.08.2009
www.skillers.cz/download/user_baner/nejsempanna.gif
 
Vox007
Chtěl bych se zeptat, jak dlouho se bude řešit můj protest??? Na to, že jsem nic neudělal, se mi to zdá docela dlouho. To, že jsem v té době skutečně hrál se dá zjistit z toho videa, které zasílal RealliTe. A i to, že se nemohu najít v těch psychostats je nějaké divné. Za to, se se zbláznil server, snad nemohu. . .
 
nejsempanna
nezbláznilů. najít se musíš. řadí se to dle ip. problém je že jsi hrál poprvé s jiným nickem, nebo má někdo stejno ip jako ty.
www.skillers.cz/download/user_baner/nejsempanna.gif
 
Vox007
Mám ADSL, takže stejou IP jako mám já nikdo jiný určitě nemá (alespoň myslím, že ji v tomto případě mít nemůže). A za nick úterý jsem pravděpodobně již hrál týden předtím. Na psychostats jsem nenašel jsem ani jiné nicky - dny v týdnu (pondělí až neděle), za které jsem hrál a které ve statistikách na serveru jsou.
 
nejsempanna
tak hledej Smile
www.skillers.cz/download/user_baner/nejsempanna.gif
 
RealliTe
nechápu proč nehráš za jeden nick Smile
Administrátor Dust2
! pohled je jen jeden !
 
nejsempanna
crazy69 byl tak ochotnej že se tě vydal do psychsotats hledat a našel tě!

http://psychostat...p?id=61825

máš tam často nick X a ip:85.207.71.251
a dokonce STEAM:
STEAM_0:1:10532862

kde byl problém najít se? žeby jsi jen čekal až ti někdo zaotročí a udělá to zatebe? nebo je X někdo jiný bez steamu a má stejnou IP? žeby někdo ze stejné čtvrti?
www.skillers.cz/download/user_baner/nejsempanna.gif
 
Vox007
Jak už jsem psal, tak mám ADSL a myslím, že nikdo jiný nemůže mít stejnou IP. A že bych to nehledal, není pravda, protože jsem tomu věnoval asi 3 hodiny. Ve vyhledávači mi to žádný z nicků nenašlo, tak jsem prohledával od začátku jednu stránku po druhé. Hledal jsem i části nicku, podle IP, podle STEAMU, ap. Takže problém to rozhodně byl. Pokud umíte nebo můžete vyhledávat i jinak??? V každém případě je to stejně divné, protože pod mojí IP momentálně hrají 3 - STEAMY. Ten 1. - STEAM_666:88:666 – Jak jsem vyčetl na této stránce http://united-games.cz/?q=node/17145 je číslo pro nonsteam připojení. Nevím, za jak dlouho tu ty statistiky jsou, ale nonsteam jsem naposledy hrál 1.6 a to už je hodně, hodně, hodně, dlouho (2 roky - ?). To jsem hrával i za ten nick x. Další 2 Steamy jsou moje – to sedí. Ale nějak divnej je mi ten čas (2009-08-18 @ 18:50 - 19:13). Připadá mi to posunuté tak o 1,5 hodinu dopředu. Ve skutečnosti to mohlo tedy být od 17.20 - 17.38 hod. V každém případě, jak jsem již uvedl by měl být můj nik zaznamenaný na tom videu s tím cheaterem, jak ti někdo posílal. A hlavně, já z toho nic nevyčtu a nevím, jak bych mohl více pomoci.
 
RealliTe
Vox007 : myslím, že so to vyřeší !!! Kluci jsou šikovní Smile, dej tomu čas ..
Administrátor Dust2
! pohled je jen jeden !
 
nejsempanna
tyto psychostats statisiky jsou vedeny od cca února (čtrvt milion hráčů) unban se uděluje za snahu. a vytrpění tohoto šetření a zachování si chladné hlavy.
www.skillers.cz/download/user_baner/nejsempanna.gif
 
crazy69
UNBAN provede na DUST2. Tvůj nick jsem našel během cca 5 minut Smile jsem prostě jen otevřel náhodné nicky s nulovou aktivitou Smile
www.skillers.cz/download/user_baner/crazy.png
 
RealliTe
Vox007 : budeš sledovaný a mám tě na merku @.....pondělí.....@ hehe Smile
Administrátor Dust2
! pohled je jen jeden !
 
Vox007
Tak jsem začal sledovat tu stránku na těch Psychostats http://psychostat...n.php?id=2 a zjistil jsem, že stále přibývá počet připojení u toho nicku „x“ i u toho Steamu STEAM_666:88:666. Ačkoliv já za tento nick rozhodně nehraju a ani nehraju z NonSteamu. A jak už jsem psal mám ADSL, takže by nikdo jiný tuto IP neměl mít. . .??? T je nějaké divné???
 
Vox007
Tak jsem z příspěvků Crazyho i Realite nabyl dojmu, že mi byl unban udělen, ale ve skutečnosti k tomu nedošlo.
Rovněž si myslím, i vzhledem k jiným žádostem, že jsem projevil dostatek trpělivosti. Proto se chci opět připomenout a požádat o vyřešení.
 
crazy69
crazy69 napsal:
UNBAN provede na DUST2. Tvůj nick jsem našel během cca 5 minut Smile jsem prostě jen otevřel náhodné nicky s nulovou aktivitou Smile


já ti ho uděloval, takže ti ho musel dát někdo zase nebo ti to přiřadil server sám o sobě
www.skillers.cz/download/user_baner/crazy.png
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

crazy69
27.11.2022
Skoro na rok přesně jsem zde

crazy69
28.11.2021
Tak co hrajete? Grin

Lord Owen
18.04.2021
Smile








Powered by PHP-Fusion Copyright © 2024 PHP-Fusion Inc
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3