Navigace
Domů
Články
Fotogalerie

Administrátoři
RANK + STATS
BANLIST
Sk.cz na Facebooku
Sk.cz na Steamu

Pravidla hráče
Pravidla na webu

Hledat
Kontakt
Podpořte nás
FAQ
Návštěvnost
TOPlist
Poslední články
Nečekané setkání...
HD movie z CS:S
Rozhovor s Reallite*m
Rozhovor se Santou
Rozhovor s Dark Knig...
Číst diskuzi

 Vytisknout diskuzi
neustálé stížnosti, kecy atd
strejda krepa
Jako hráč u Skillers jsem něco přez rok ... a teď v poslední době jen koukám, jak se tu množí samé stížnosti, námitky, a bezvýznamné kecy....
Nechápu, jak někdo vůbec může vypustit takové nesmysly co tu občas čtu a nebo na serverech poslouchám! Spousta lidí si nevidí do úst a ustavičně se ptají "a proč tohleto a támhleto...? ", užívají sprosté mluvy a urážejí ostatní ( i adminy ) ... potom, když některý z adminů zakročí a udělí mu trest v podobě banu nebo něco podobného, tak to nafukují a zveličují a druhý den, ne-li hned si stěžují na webu.

Například dnes na serveru Dust 2 ! Kolik to mohlo být hodin? Tipuji něco okolo 19:00. Připojil se hráč s nikem "4H" . Byl tam i NEJSEMPANNA a tento hráč začal cituji: " Hey zruš mi plís banny na ostatních serverech, mě už to nebaví hrát na dětských servrech jako je Dust2 " NP : "Kdo jsi? Neznám žádný takovýto nick" na to 4H neodpověděl...! a pokračoval ... " To jsem já, jak jsem ti řekl, že jsi trouba a dal jsi mi ban na měsíc" ... NP : "Já si tu nenechám od nikoho nadávat ... a navíc bany nedávám na měsíc když, tak na týden nebo Permici ". 4H si pořád mlel dokolečka dokola ať ho odbanuje.... Nejméně 5x mu NEJSEMPANNA zopakoval :
" Nenechám si tu nadávat a urážet " a 4H to asi nepochopil nebo možná nerozuměl česky, to už teď nikdo nevíme... Nicméně dostal o5 ban.
Nikde jsem neslyšel trochu slušnosti nebo trochu normálního chování, takže s tím naprosto souhlasím...

Skillers.cz NENÍ děcák, nebo polepšovna pro zlobivé a nechápavé lidi. Jde tu především o hru a zábavu! Tak to respektujte a neberte ostatním lidem čas svou ****ostí...!
Tak jsem zvědavý, kdo si zase bude kdy stěžovat...

Tak a už nevím co bych k tomu dodal... snad jen:
"Než otevřeš pusu, zapni mozek!"
Upravil/a strejda krepa dne 14.08.2009
ADMIN SERVERU PUBLIC

We live for nothing, but we die for something....!
 
dyna
Tet jde o to, jestli nekteri vi, jak se ta vec v hlave pouziva. Mas ale pravdu, kolikrat jsou to naprosto nesmyslny a zbytecny debaty.
skype - Hanavoj1
Někteří se dokáží změnit rychleji než počasí na horách.
 
Santa
Nick 4H chodí i na MASS a je to cheater, jen ho pořádně usvědčím a je jasnej
www.skillers.cz/download/user_baner/santa.png
Administrátor Massive publicu Smile
Áve já Smile
 
WanISh3k
Panove berte to takto.kdyby nebyla demence naroda ceskeho tak by sme se tu asi unudily.i kdyz je pravdou pravdouci ze to obas prehaneji.ted je ale otazka co s tim?muj napad?aby se predeslo nadavkam tak jestly by nesla na servery udelat cenzura.z dob slavy cs 1.6 sem hral na serverch gaming.sk (omlouvam se za reklamu) a tam kdyz jste do chatu napsaly sproste slovo,tag misto onoho textu se obevylo napr. "dekuji gaming.sk za upravu meho neandrtalskeho slovniku." apod.nwm jestli to existuje i na cs:s ale jestli ano tak si myslim ze by se predeslo k urazkam.
 
Santa
Existuje to, ale do toho filteru bys muset napsat sakra hodně výrazů a všech zkratek atak
www.skillers.cz/download/user_baner/santa.png
Administrátor Massive publicu Smile
Áve já Smile
 
nejsempanna
ano tuším že jsem ot také někde viděl, ale na 1.6 bylo takovýchto pluginů o hodně více, a hlavně byly hodně jedudché i na domácí programování. líbilo by se mi, kdyby se do chatu napsalo třeba "admini" a vyjeli seznam vešekrých adminů, dále třeba PRAVIDLA avyjela pravidla, tak jak funguje MOTD, tak obdobně a mnoho dalšího. v 1.6 to bylo jednoduché. (tudíž tu mám úkol pr ovás, najdete něco takového?) s tou cenzurou, zamyslet se, no jedna věc je banvoat a druhá věc cenzurovat nebo automaticky smazat a npsat jen danému hráči jak jsem tu zavedl NESPAMUJ. pokud se vám pordaří obdobný plnohodnotný plugin volně upravovatelný tak neváhejte a předhoďte ho, hráči hráčům.
www.skillers.cz/download/user_baner/nejsempanna.gif
 
crazy69
vím že existuje plugin o adminech kteří jsou online
www.skillers.cz/download/user_baner/crazy.png
 
nejsempanna
stačil by universal plugin, napsat do cahtu ADMIN a zobrazilo by to stránku se seznamem a kontakty na adminy jak to je na webu. obdobně jako motd
www.skillers.cz/download/user_baner/nejsempanna.gif
 
crazy69
ok kouknu po něčem
www.skillers.cz/download/user_baner/crazy.png
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

crazy69
27.11.2022
Skoro na rok přesně jsem zde

crazy69
28.11.2021
Tak co hrajete? Grin

Lord Owen
18.04.2021
Smile








Powered by PHP-Fusion Copyright © 2024 PHP-Fusion Inc
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3