Navigace
Domů
Články
Fotogalerie

Administrátoři
RANK + STATS
BANLIST
Sk.cz na Facebooku
Sk.cz na Steamu

Pravidla hráče
Pravidla na webu

Hledat
Kontakt
Podpořte nás
FAQ
Návštěvnost
TOPlist
Poslední články
Nečekané setkání...
HD movie z CS:S
Rozhovor s Reallite*m
Rozhovor se Santou
Rozhovor s Dark Knig...
Číst diskuzi

 Vytisknout diskuzi
BIGwarez - UNBAN
jirkasak15
Prosím o unban na steam STEAM_0:1:23710456 či na IP 78.156.133.148, nick BIGwarez na MASS PUB serveru. Byl jsem zabanovám dne 13. srpna 09 v 18:37 od Santy. Byl jsem ze všech stran obklíčen, tak jsem si klekl a on mi okamžitě dal slay že kempim, tak jsem mu řek co si o něm myslím. Obratem jsem dostal ban. Za to co jsem řek bych čekal max. kick, mute ale perma NE! Tímto žádám o unban a zárověn o odebrání práva adminu "Santa" za nadměrnou inbecilitu. Lidi jako Santa jen kazí skillers.cz!!!
Upravil/a jirkasak15 dne 13.08.2009
 
Santa
Grin nemám k němu co dodat. Kempil několik kol po sobě, upozorňoval jsem. Dal jsem mu slay po čemž mi tento hráč řekl že jsem ''šulin''. Zeptaj jsem se znovu a on mi to řekl znovu ještě důrazněji. Ban na dvě hodiny. Kdybych měl víc, dostal by víc. Stojím si za svým rozhodnutím, neumí se chovat+neměl raty, dostal by ho stejně, upozorňoval jsem třikrát.
www.skillers.cz/download/user_baner/santa.png
Administrátor Massive publicu Smile
Áve já Smile
 
Santa
Jinak tenhle hráč, ačkoliv někde sebral informace že má permanent, ještě lže protože jsem slayoval čtyři hráče včetně jeho co několik map kempili na spawně a hlídali long, z kat bylo volno, mohli jít kam chtěli. Prosím o lock a napomenutí tohoto hráče, pokud se vyjádří znovu na admina takovou narážkou, dostane na dýl. Byl u toho Scorpion a vše viděl. Jen jsem ho banoval dříve.
www.skillers.cz/download/user_baner/santa.png
Administrátor Massive publicu Smile
Áve já Smile
 
dark knight
podle me nema kempit na spawnu videl jsem santu jak to dela na MASU. Scorpion mi napsal co tam delal BIGwarez a udelal bych to same na aimu.
Admin Aim+fy , zombii
CSS je o zabave a ne o nervachBanned
 
Santa
Zajímavé že co jsem na MASSu admin já a Scorpion, skoro každý má raty, skoro se tam nemluví vulgárně až na nějaké vyjímky a celkově jde hra lépe. Ale stížnosti jsou časté. Po třetím upozornění prostě není jiná možnost než slay, jinak si to nebude pamatovat
www.skillers.cz/download/user_baner/santa.png
Administrátor Massive publicu Smile
Áve já Smile
 
jirkasak15
Tož sorry santo, sem se dozvedel že to nebyl perma, ale stejne si ****! Říkás že tam kempim nekolik kol, vtimny je to, že jsem se zrovna připojil, a řekni mi co mám dělat když jsou všude CT!!! a nerek jsem ti že jsi šulin ale "****" a na tom trvám
CS:S 4ever
 
Santa
PANNO prosím o ban. Neřekl ''šulin'' ale řekl dvakrát tu horší verzi tohohle výrazu a nadává pořád. Nenechám si tohle líbit a nebyli všude CT. Prosím o lock a ban na web
www.skillers.cz/download/user_baner/santa.png
Administrátor Massive publicu Smile
Áve já Smile
 
jirkasak15
ale ale santo!
CS:S 4ever
 
Scorpion
Ježiši Byl jsem svědkem této akce a myslím že by mohl dostat i na víc . Santa byl rychlejší takže si měl štěstí takže ban máš na dvě hodiny takže doufám že se uklidníš. Jinak jestli se to bude opakovat může to být i na dýl
$¢orקioи
Grin Cool
www.skillers.cz/download/banner_460x60.gif
 
jirkasak15
Já jsem klindej, jen me toto proste vytocilo, jak si někteří admini myslí, že se kvůli nim ....... celej svět! Jinak já už to už beru jako vyřešeny, dělejte co uznáte za vhodny.
Upravil/a jirkasak15 dne 13.08.2009
CS:S 4ever
 
Santa
Já tě chápu, ale jeden slay že tě takhle vytočil? I když si vytočenej tak si pamatuj že nadávat se dá i slušně a říct mi třeba saláme nebo paštiko nebo prostě něco, neurazim se a pochopim, ale to co jsi použil tak bys dostal min. kick i za to že bys to napsal do chatu. Takže pro příště. Navíc na tom spawně, vážně byl volnej průchod až na B. Pro příště..
www.skillers.cz/download/user_baner/santa.png
Administrátor Massive publicu Smile
Áve já Smile
 
crazy69
pokud máš nějaký problém obrať se na mě, panna tu není stejně
www.skillers.cz/download/user_baner/crazy.png
 
THE_WILLY
ja jsem tam byl ten hráč byl sám proti 4,tak kempil a santa ho slayednul a hráč mu řekl že je šulin 2krát.podle mě je to neoprávněný ban protože když je 1 proti 4 tak automaticky kempí ne??
Jedině Willy má super killy
 
nejsempanna
musím se vám sprominutím smát.
jedna věc je kemp proti 4. a druhá urážka admina, kterou já také řeším banem. samozřejmě víc věřím svému adminovi. 2h ban ej zasloužený a přiměřený trest. pokud ty nedokážeš řešit s klidnou hlavou a musíš si dokazovat něco orpoti adminovi, tak nečekej že admin zachová ve všech případech denně zcela klidnou hlavu. Hráčů, jako jsi ty, kteří si umí jen stěžovat amyslí si, že jsou víc než admini je mraky.

ban uznávám, unban ne, odebrání práv nepřipadá v úvahu.
zamykám diskusi.

www.skillers.cz/download/user_baner/nejsempanna.gif
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

crazy69
27.11.2022
Skoro na rok přesně jsem zde

crazy69
28.11.2021
Tak co hrajete? Grin

Lord Owen
18.04.2021
Smile








Powered by PHP-Fusion Copyright © 2024 PHP-Fusion Inc
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3