Ahojte, tento dotaz smeruje hlavne k tebe nejsempanna ... v poslednej dobe nam po serveroch beha dost vela cheaterov, ktory iba zneprijemnuju hru ostatnym....sucasny admini su v pohode, ale jedna mensia chybicka je ta, ze niektory choda hrat na server malo....ked je cheater na servery, tak je takmer nemozne zohnat admina ktory by na server prisiel hned a zabanoval hraca....
navrhujem preto aby sa vybrali 3-4 cheathuntry/popripade admini, z hracov , ktory na server chodia casto. Mozno to znie tak ze by som chcel byt na takejto pozicii, ale ver mi ze to bude lepsie pre vsetkych. Osobne chodim na server casto a odporucam aj tychto hracov, ktory tam su taktiez casto...
KrtekJOY
tb!
PIXIE SPOONER
bol som admin na 3 serveroch, takze nebude problem zaucit ostatnych
Admini nejsou k sehnani je BLBOST! Mas moje ICQ?jsem na nem online vic jak 10h denne kdykoliv napises dorazim na server a cheatera zabanuji!Tak priste zkus pouzit ICQ a napis treba me
prepacte ak som sa vyjadril nepresne...nejde vobec o to ze by som bol nespokojny s adminmi....ide skor o to, ze by ich mohlo byt viac takych , ktory hravaju castejsie a tym padom by sa to nemuselo riesit cez icq atd....