co se vám stalo na servru??
|
Woody |
Přidané 20.07.2009
|
Čtenář
Příspěvek: 45
Založený: 31.12.2008
|
tak dneska si taK hraju na servru a hraju za T vyrážime a zabijou nam u plantoviště A hráče který nesl bombu tak já pro ní běžím a říkam ostatním hráčum že du plantovat že už jdu z bombou a najednou z pozarohu vyskočí Teták a strelím mě a zabije pak se ho ptám proč si to udělal??a on na to sry myslel jsem si že jsi CT z tohoto nemůžu tak i vy pište co se vam zabavného stalo na servru!cawe
92% teenagerov počúva hip-hop. Ak patríš medzi zvyšných 8% alebo si tiež normálny, hoď si toto do podpisu!
|
|
|
|
N00b_Jack |
Přidané 20.07.2009
|
Lama
Příspěvek: 13
Založený: 11.06.2009
|
mno nevim esli je to zrovna vtipny, ale pokazdy me pobavi kdyz si na me nejakej z prominutim mladoch otevre "hubu" ve voicechatu kdyz se mu zda ze ho blokuju, pritom treba blokuje on me...vsichni si myslej jaci nejsou pani, pritom jsou a deset let mladsi jak ja. vzdycky se tomu ale smeju kdyz se ozve mladinkej chlas "ty ****u, proc me blokujes" ... njn..ale na free serveru se asi nikdy nedockame trosku te hracske slusnosti...vsichni jsou tam machri kteri vsechno umi a vsechno vi...pritom kdybyste je potkali v normalnim zivote tak stahnou ocas a hledaj maminku.
JESTE VETSI LAMA NEZ JSME DOUFALI
současny nick ve hre: Sc@rface
|
|
|
|
Draenei |
Přidané 22.07.2009
|
Pokročilý
Příspěvek: 135
Založený: 28.12.2008
|
mna asi najviac pobavilo/vystrasilo ked som mal volume na max a pocuval som kroky T kde su. zrazu nejake decko skriklo do mikraku dobre ze som si nerozbil mys a neohluchol a mam aj nieco od mojho spoluziaka ktory hra CS 1.6:: prave hrali de_inferno prva knife round a ostal jeden CT a jeden T. CT zacal utekat pred T a zrazu z nicoho nic sa zastavil na banane. ked sa ho spoluziak pytal spolu s ostatnymi ze preco zastavil tak im povedal "Sorry chlapci uz som navladal dalej utekat." to je podla mna riadna haluz
≈ۣۜDraenei
|
|
|
|
dreamer329wd |
Přidané 17.08.2009
|
Lama
Příspěvek: 16
Založený: 21.04.2009
|
Woody napsal:
tak dneska si taK hraju na servru a hraju za T vyrážime a zabijou nam u plantoviště A hráče který nesl bombu tak já pro ní běžím a říkam ostatním hráčum že du plantovat že už jdu z bombou a najednou z pozarohu vyskočí Teták a strelím mě a zabije pak se ho ptám proč si to udělal??a on na to sry myslel jsem si že jsi CT z tohoto nemůžu tak i vy pište co se vam zabavného stalo na servru !cawe
jn ,jeden myslel a druhy se ....
chce to trochu prostorove orientace ,čist hru .
ĐrعムmعЯ|PrOud Like a gOd
|
|
|
|
dreamer329wd |
Přidané 17.08.2009
|
Lama
|
N00b_Jack napsal:
mno nevim esli je to zrovna vtipny, ale pokazdy me pobavi kdyz si na me nejakej z prominutim mladoch otevre "hubu" ve voicechatu kdyz se mu zda ze ho blokuju, pritom treba blokuje on me...vsichni si myslej jaci nejsou pani, pritom jsou a deset let mladsi jak ja. vzdycky se tomu ale smeju kdyz se ozve mladinkej chlas "ty ****u, proc me blokujes" ... njn..ale na free serveru se asi nikdy nedockame trosku te hracske slusnosti...vsichni jsou tam machri kteri vsechno umi a vsechno vi...pritom kdybyste je potkali v normalnim zivote tak stahnou ocas a hledaj maminku.
tohle je věc ,ktera se ze vsech servru po celem světě nikdy nevytrati ,protože tohle všechno je v lidech ... a bohužel je to čim dal horši .
ĐrعムmعЯ|PrOud Like a gOd
|
|
|
|
Santa |
Přidané 17.08.2009
|
Vzorový spamer
Příspěvek: 660
Založený: 30.04.2009
|
Mě se třeba někdo ptal na pravidla serveru, odkázal jsem ho na web a on řekl že nemá net... Nechápu jak vedle mě teda stál a střílel
Administrátor Massive publicu
Áve já
|
|
|
|
Lord Owen |
Přidané 17.08.2009
|
Věrný spisovatel
Příspěvek: 304
Založený: 14.07.2009
|
Tjn Santo tohle se mi už taky jednou stalo, prostě sou líný číšt...
|
|
|
|
Santa |
Přidané 17.08.2009
|
Vzorový spamer
Příspěvek: 660
Založený: 30.04.2009
|
Jo to jsou ale chápeš že nemá net, nemůže se podívat na web ale hraje online hru? Některé lidi vážně nechápu. Jednou se někdo ptal čím se plantuje, a druhej řekl že musí držet K a on běžel s bombou a držel ka na plantu a divil se že to nic nedělá. Jednou někdo vsázel stylem: bet t všechny moje peníze... to mě taky dostalo. Nebo když chtěli zmenšit crosshair, poradili mu aby napsal do chatu: Prosím o menší crosshair.. Za chvíli se to objevilo v chatu...
Administrátor Massive publicu
Áve já
|
|
|
|
strejda krepa |
Přidané 17.08.2009
|
Věrný spisovatel
Příspěvek: 277
Založený: 28.12.2008
|
Santo: ty mě dostáváš ted instaluju steama a upe se tu trhám smíchy
ADMIN SERVERU PUBLIC
We live for nothing, but we die for something....!
|
|
|
|
dreamer329wd |
Přidané 18.08.2009
|
Lama
|
santo ,to je neznalost ,ktera neomlouva ,ikdyz muze byt tolerovana ...
jindy nezbyva nez se tomu zasmat
ĐrعムmعЯ|PrOud Like a gOd
|
|
|
|
Cruel Woman |
Přidané 18.08.2009
|
Pokročilý
Příspěvek: 140
Založený: 10.06.2009
|
Jn tak to mě se stalo historek třeba defuse rybiček na mapě De_inferno na plantu A, ale tato historka tu jistě někde je sepsaná od NEJSEMPANNA. Mno anebo jsem jednou začla nadávat do voice chatu, že si zbytečně opotřebovávám prstíky tím, že zadávám hlášku ,,need back up" a místo toho jsem řekla need make up a od té doby mi to zůstalo, myslím, že tam zrovna hrál panna a takový hráči a opět se mi nesmyslně smáli co jsem to zas řekla za hloupost
Upravil/a Cruel Woman dne 18.08.2009
Admin Public 1
|
|
|