mam jenom takovej ****ej dotaz - ale docela by me to zajimalo :-)
ten rank v PsychoStats se nejak nuluje? kdyz sem tedka koukal tak sem tam mel jen nakej skoce 5:21 coz je ****ost, pac hraju kazdej den :-) navic online cas tam mam jen 42min coz se mi tady nezda, pac hraju kazdej den min dve hodiny - nekdy i vic :-D.
Esli mi tu nekdo muze vysvetlit jak to vlastne funguje atd. rad bych totiz na zacal hrat prave na rank zde v Psychostats. Protoze pokud to dobre chapu, ten rank co se mi ukaze ve hre je jinej.
Dekuji za vysvetleni.
s pozdravem
@phrodIth3#
JESTE VETSI LAMA NEZ JSME DOUFALI
současny nick ve hre:Sc@rface
Psychostats se od spuštění nemazal. Koukal jsem na tebe a našel tě jen jednou. Neměnil jsi poskytovatele internetu třeba? Jo a vidím zásadní rozdíl v tvojich IP adresách. Nevím proč používáš proměnu IP?
bydlim v Brne kde pres tyden pracuji - tam mam O2 ADSL, takze se mi ta IP meni, na vikendy jezdim domu, kde mam taky jinou IP....pokud se to pocita podle IP a ne podle Nicku, tak to chapu.
Dekuji za rychlou odpoved Crazy a preju hezkej den :-)
jo to mas pravda Crazy, tady v praci nemame net, mame to zablokovany skrz proxynu, jedina moznost to je obejit pres port 443 a jinou free proxynu, tady ta IP na kterou se ptas, je IP z prace kde bohuzel CSKo nehraju, doma mam samozrejme jinou IP.