To co tet pisu je jen tak pro zasmani. Je to par veci ktere se muzete dovedet od operatoru O2. Takze slo o to, ze tu vcera byla bourka a prestal fungovat net. Jednoduchy vysvetleni vypadl vysilac. Takze kolem pulnoci volam na operatora, kde vysvetlim kterej vysvetlim co je to za vysilac a par dalsich veci. Je mi sdeleno, ze se to preda technikum a do rana to pojede. Nic. Kolem poledne volam znovu, mam si pry pockat. Odpoledne kolem 4 uz toho mam dost, tak volam znovu. Mluvilo se mnou asi 6 operatoru kdy sem jak papousek kazdymu rekla co potrebuju. Operator 1: zkuste vypnout a zapnout mobil, mozna to pomuze. operator 2: nasi technici o vikendu nepracuji a z prahy nepojedou. Operator 3: s tim vam nepomuzu, ale telefon je nastaveny spravne. Operator 4: stejne jako 1. Operator 5: k informacim o vysilacich se nedostanu, ale kdyz to nejde, tak to asi bude rozbity..... V tento moment pokladam telefon, protoze dostavam zachvat smichu. posledni operator uz to konecne pochopil a svete div se behem 2 0 minut net fungoval. takze az nekdy budete volat operatora, zkuste to nekolikrat, treba se pobavite tak jako ja dnes.
skype - Hanavoj1 Někteří se dokáží změnit rychleji než počasí na horách.
podbný problém sje mměl taky s O2, sice mám mobil u jiného perátora, ale pořád mi někdo vyhrožoval z CS:S a zjistil jsem si pak i jeho IP adresu. Ale svůj problém jsem tam řekl prvnímu operátorovi, ten mě přepojil jinam, ten mě přepojil na technické odd, a ty mě přepojili na jinýho odborníka a tam mi řekli, že je to důvěrná informace, že nic nebude.
Tak mam dalsi dobrou hlasku. Naprosto stejnej problem s netem a odpoved operatorky byla, ze ty vysilace sou vysoky, tak se stava celkem casto, ze ho trefi blesk. No a jak ho trefil, tak asi upadnul dratek. sem ji chtela navrhnout, at je udelaji zklapeci, ale radeji sem mlcela.
skype - Hanavoj1 Někteří se dokáží změnit rychleji než počasí na horách.
Přejít na fórum:
Přihlášení
Zapomněli jste heslo? Pro zaslání nového Klikněte sem.