Navigace
Domů
Články
Fotogalerie

Administrátoři
RANK + STATS
BANLIST
Sk.cz na Facebooku
Sk.cz na Steamu

Pravidla hráče
Pravidla na webu

Hledat
Kontakt
Podpořte nás
FAQ
Návštěvnost
TOPlist
Poslední články
Nečekané setkání...
HD movie z CS:S
Rozhovor s Reallite*m
Rozhovor se Santou
Rozhovor s Dark Knig...
Číst diskuzi

 Vytisknout diskuzi
Admini na massu
nejsempanna
jasný, nejsi náhodou od PČR? Grin pěkně řečeno.
stejěn nopravdu málokdo zná od těch prudičů nicky adminů. kolikrát se ptají i mě když mám svůj, zda jsem admin. (i když je to v názvu serveru). taky pracujeme jak říkáš na těch unifomách, brzy budou admin skiny.
voice spam admin nemůže slyšet, pokdu je u druhé strany. pokud byl admin na serveru a neudělal s tím nic, taky s tím nic neudělám.

až budeš mít konkrétní řešení, tak dej vědět.

pod jiným nickem tam chodim já, a už jsem ti to vysvětloval tisíckrát. jak asi chceš chytit cheatera, který mě zná a vyhejbá se mi? viz dva povedené úlovky v novinkách. chci tě upozornit, že tu nebatuješ se mnou a nejsem admin, abych chodil lovit cheatery běžně. starám se o chod celého projektu.

PROSIMTĚ, CHCI SE TĚ TEDY ZNOVA ZEPTAT, MÁŠ NĚJAKÉ KONKRÉTNÍ REÁLNÉ ŘEŠENÍ? nebo pořád jen dloubeš. Už mě ten opakovaný spam nebaví, pořád se ptáš na to samé, a přitom jse mti to tu už několikrát vysvětlil. nebaví mě to, pokud nebude věcný dotaz, nebo něco reálného, tak tuto diskusi uzamknu.
Upravil/a nejsempanna dne 11.07.2009
www.skillers.cz/download/user_baner/nejsempanna.gif
 
Alexio
Nejsempanno:
Nemůžu za to,že jsi tak vztahovačný a vše co jsem psal jsi si vztáhnul na sebe byť jsem dost jasně mluvil minimálně o více Adminech a i tomu, který četl každý druhý příspěvek v této sekci musí být jasné souvislosti.Pokud jsi tak naivní,že si myslíš,že vychytáš a vypleníš všechny cheatery tak Tě čeká nekonečná práce.I mě to už přestává bavit a to především Tvé minimální úsilí pochopit o čem píšu zvlášť když tvrdíš,že pořád jen dloubu.Přijde mi,že naprosto konkrétní řešení jsem již navrhl a pokud jsi ho i po tisícáté přehlédl tak znovu.Admin má na serveru působit především a v první řadě z PREVENTIVNÍCH důvodů nikoliv represivních.Jednodušeji choďte pod svými nicky.Většina Vás zná,pozná a bude si Vás pamatovat.Pokud nazýváš cokoliv nesouhlasícího jako spam pak zruš celé forum.Postrádá to smysl.Nevidím až tak do Vašeho způsobu vybírání Adminů,ale je to Váš způsob,Vaše odpovědnost a tedy i Váš celkový výsledek tohoto stavu,se kterým jistě podle reakcí nejste spokojeni ani Vy. Mluví se tu stále o navýšení stavu Adminů.Ještě k tomu prudiči ve voice spamu.Dotyčný Admin o tom prudiči vědět musel,jelikož často střídal strany a prudil jak T tak CT.Prostě Admin by prvotně neměl být lovcem cheaterů,jelikož je to zcela nereálný cíl,ale má působit preventivně.Ideální stav by byl,kdyby někdo z Adminů byl přítomen neustále.Pokud máš problém s jejich náborem pak máš něco nastavené špatně.Čili mé KONKRÉTNÍ A REÁLNÉ ŘEŠENÍ zní: Admin má být přihlášen vždy pod svým nickem z důvodu prevence i z důvodů potřeb hráčů.Nabrat více Adminů,aby byl větší předpoklad toho,že vždy někdo z nich na serveru bude.A v neposlední řadě větší pluralitu názorů z Vaší strany.Nepřišel jsem se sem hádat,nejsem žádná Vaše (rozuměj Adminů) opozice a už vůbec NEDLOUBU! Diskuzní fora jsou pro diskuze nikoliv pro hádky.Až si tedy odmyslíš ten pocit,že se do Tebe snažím navážet zjistíš,že nám jde o stejnou věc. A osobní poznámka:Nebuď tak vztahovačný.Zprvu jsem reagoval na jiné Adminy.Nekritizuju, ale NAVRHUJI z mého pohledu řešení.
 
nejsempanna
a já opět odpovídám, že adminy nelze nabírat jak si představuješ každého. Prostě ubďto neodpovídá požadavkům, nebo se chce jen bavit a být hráčem. Nikoli hlídačem. Proto se ptám an reálné řešení. Seznam adminů tu je, kontakty na ně také. ALe je krásně a kdo by zadarmo seděl hodiny u počítače jen aby poslouchal urážky a musel pomáhat a chránit. A odplatou jsou mu jen nadávky. Bohužel jsem se setkal možná s 5% lidmi, kteří si práce adminů váží. A to si dovlím mluvit za všechny adminy.

Alexeio, máš steam? Zná tě někod z řady našich adminů? Či dokonce z hlavních adminů? Na kterýc hserverech hraješ? Jakou dobu denně hráváš?
www.skillers.cz/download/user_baner/nejsempanna.gif
 
dyna
Tet budu mluvit jen sama za sebe. Mam par nicku, ktery na serveru pouzivam. Stali hraci uz vi ze sem to ja. Prijdu na server, zkontroluju co mam, sedim ve spectu pozoruju hrace. Jdu si chvilku zahrat. Pri hre sleduju hrace, ctu chat, napominam hrace. Mezi tim si vyslechnu x urazek. Tady se o hrani na rank neda mluvit. pri hre a nez odchazim ze serveru posilam svoje icq a skype. je par hracu kteri server hlidaji i kdyz tam nejsem. Nekteri na me maji i mobil. Kdyz je potreba pripojim se. jinej nick pouzivam pro to, abych vedela, jak se hraci chovaji kdyz tam nejsem. ne kvuli tomu, ze bych mela radost z toho, ze muzu nekoho potrestat. To bych pak byla spatnej admin.
skype - Hanavoj1
Někteří se dokáží změnit rychleji než počasí na horách.
 
Alexio
Nejsempanno:
Věř mi,že byť Vám Adminům to tak nemusí připadat,ale já si Vaší práce rozhodně vážím.Opravdu se Vás nesnažím kritizovat a jsem vděčný za to co děláte.Vždyť to děláte i pro mne a mám kam chodit hrát.Záleží mi na plynulosti chodu serveru stejně jako Vám proto zde diskutuji.

Steam jsem míval cca před dvěma roky.Mám originálku,ale zapomněl jsem login takže je mi naprd.Nyní tedy Steam nemám. Ze žádným Vašim Adminem se neznám ikdyž jsme se párkrát potkali. Hrávám nárazově,někdy téměř celý denSmile pak zase třeba vůbec jelikož mám zaměstnání na směny. Hrávám na Vašem MASS pub serveru jelikož jsem si tam zvykl na pár pohodových lidí a až na zmiňované prudiče jsem tam zcela spokojený.

To Dyna:
Děkuji,že se konečně vyjádřil i jiný Admin a s Tvou Administrátorskou činností se ztotožňuji. Přeji hlavně pevné nervy a výdrž.Wink

First Alpha†{cz}†Alexio™
Upravil/a Alexio dne 12.07.2009
 
crazy69
Alexio, nemám důvod se vyjadřovat, jelikož nemám tolik času s každým diskutovat, ale důvod proč jsem nepsal je, že jsem viděl jak to tu řeší jiný admin tak jsem si říkal že se můžu věnovat dále jiným věcem...Věřím že nekritizuješ, ale řeknu ti proč já chodím pod jiným nickem. Na jeden server chodím ať vidím jak se chovají daní hráči, které znám a jsou slušní když jsem tam za svůj nick, ne proto abych je vyhodil nebo něco, jen chci poznat jací doopravdy jsou (třeba hledám tak i adminy). Na další chodím pod jiným nickem, aby mě cheateři nepoznali a neodešli nebo pak neřekli o mě dalším. Vždy když na ten server vlezu pod svým nickem je to...Admine to je cheater dej mu BAN, mě to nevadí jen občas mi díky tomu odejdou a jak jsem tam já nejdou tam, já na ten server, když to tak vemu, chodím vlastně jen na BANování. Protože jinak nemám šanci hlídat server, když mě hned všichni napráší že jsem admin Smile
www.skillers.cz/download/user_baner/crazy.png
 
Alexio
To Crazy69:
I Tobě díky za reakci a především vysvětlení.Chápu i souhlasím.
Upravil/a Alexio dne 12.07.2009
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

crazy69
27.11.2022
Skoro na rok přesně jsem zde

crazy69
28.11.2021
Tak co hrajete? Grin

Lord Owen
18.04.2021
Smile








Powered by PHP-Fusion Copyright © 2024 PHP-Fusion Inc
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3