Navigace
Domů
Články
Fotogalerie

Administrátoři
RANK + STATS
BANLIST
Sk.cz na Facebooku
Sk.cz na Steamu

Pravidla hráče
Pravidla na webu

Hledat
Kontakt
Podpořte nás
FAQ
Návštěvnost
TOPlist
Poslední články
Nečekané setkání...
HD movie z CS:S
Rozhovor s Reallite*m
Rozhovor se Santou
Rozhovor s Dark Knig...
Číst diskuzi

 Vytisknout diskuzi
Admini na massu
Destro01
pan neznamy se setvo zastavi a uz je pryc, X sice hraje, sice ne casto ale jo, ale projeuje se jeho znacna nevyzralost a asi nizky vek. Pokud slayuje hrajici hrace protoze jim to moc trva, a hracum v tymu co prohrava kazdy kolo protoze je jasne slabsi pise nekempujte dementi, tak to neni asi moc dobry admin. Je to public sakra ne, neda se cekat ze se pokazdy najdou lidi v tymu co dokazou dobre utocit, navic kdyz je lepsi tym souperu neustale rushuje. To ze jim admin napise at nekempujou dementi neni reseni ne?

Celkově je uroven adminstvi na servru dost slaba. Vim ze se na me za tohle snese kritika ze s tim nejde nic delat atd. ale pokud to tak je tak to muzete rovnou vzdat.
 
Derek
Nechci snižovat kvalitu adminů ale souhlasím s Destrem ,chtělo by to více žkušených adminů...já vím že se to řekne ale opravdu to chce.,
92% teenagerov počúva hip-hop. Ak patríš medzi zvyšných 8% alebo si tiež normálny, hoď si toto do podpisu!
Není důležité zůčastnit se,ale vyhrát!
Play hard -> Go PRO!!
 
D@rkness
Tak si je najděte!! Angry
www.skillers.cz/download/user_baner/darkness.png
 
Oproman
sežeň mi 5 dobrých adminů a budeme se spolu bavit..
Upravil/a Oproman dne 09.07.2009
www.skillers.cz/download/user_baner/oproman.png


Člen Skillers.cz týmu
 
Maxiking
jako nic proti ale myslim si, ze kdyz dostane za tu 100 třeba práva na 2 servery tak by to podle mě přitáhlo více lidí.
 
N00b_Jack
Nemyslim ze je az tak dulezite nabirat nove adminy, ano samozrejme je jich malo, ale jak tu vsude pisete je jen malo lidi kteri to mohou delat. Mozna by stalo za to si trosku popovidat se stavajicima adminama a pripomenout jim ze delat admina neni vysada... proc pisu o vysadach? nastinim tu situaci ktera se bohuze opakuje na mass pubu stale.

hraje se DE_DUST2 za CT hraje DR.X - jak jiste vime je to admin... Tecka kempi na spawnu - admin je zato slayne - to je normalni, schvaluju....za chvili je extend a Doctor hraje za T. kolo je v plnem proudu...a co nevidim Tecka kempi na spawnu mezi nima i doctor - troska nepravedlnost.

CS_Italy, doktor hraje za T (u T zbyvaji 3 liti proti jednomu CT), borec u CT tak trocha kempi, je videt ze teprve zacina, kdyz ho v tymu trosku popozenem plizi se pomalu apartmanem - to je normalni, 3 na jednoho to nejde v jednom cloveku moc vyrushovat, do konce kola zbyvaj skoro dve minuty a najednou ho doktor slayne s tim ze je moc pomalej. kdyz mu napisem proc to udelal odpovi ze sme dementi a ze ct nemaj co kempit. tohle se mi vylozene nelibi.

Doktor je na Mass pubu docela casto, myslim ze je to dobrej admin, ma velkej potencial, ale bohuzel hraje na sebe.

Nehraju tu na skillers.cz moc dlouho, dalo by se rict ze teprv zacinam, ale mam to tu rad, jsou tu skvely lidi, a vzdycky si vyborne zahraju, NEJSEMPANNA se svym tymem odvedl dobrou praci, ale jak rikam, mozna by to chtelo s tema adminama sem tam hodit rec a pripomenout jim proc vlastne admina delaji.

s pozdravem

@phrodith3#
 
pan neznamy
Smile co ktomu rici?
jelikoz jsem pracujici clovek ajeste ktomu na smeny tak neni mozne sedet u compu porad
snazim se logovat v prubehu dne nekolikrat na oba servery (GG a MASS)
vetsinu casu jsem ale na GG jelikoz je tam vetsi vyskyt cheateru
a navic tysi myslis ze tam nejsem ale ja treba i jsem pac neloguju porad pod nickem pan neznamySmile)
a to z duvodu jakmile lognu pod adminskym nickem hned kazdej ahoj admine ten a ten je cheater at.Smile)
proto to vetsinou projizdim pod jinym nickemSmile
administrator Mass Pub. serveru
administrator GG serveru
moje dostupnost:
liché týdny: dopoledne nedostupný(v práci),
během odpoledne(15:00-19:00) sporadicky dle počasí atd.,
večer: vetšinou k zastižení (19:00-22:00)

sudé týdny: dopoledne:většinou k zastižení (cca 8:00-13:00),
odpoledne a večer nedostupný (13:00-23:00) v práci,
v noci (23:00-cca 1:00) dostupnýSmile)
 
dyna
Ja delam stejnou vec s nickama, protoze ono to jinak nejde. Spousta lidi zna nicky adminu. Nebudu to psat cely, jen bych opakovala to co jsem psala uz nekolikrat. To ze hrac nevidi nick admina neznamena ze na serveru neni. Kazdej z nas ma zpusob jak do hry zasahne, nebo nezasahne. Neco je dobre neco spatne, ale myslim ze se snazime delat to dobre a pro dobro hracu.
skype - Hanavoj1
Někteří se dokáží změnit rychleji než počasí na horách.
 
crazy69
souhlas s panem a dynou, už jsem oba na serveru zastihl s jiným nickem a dokonce s panem jsme se sešli na jednom s jiným nickem...nejsou a nejsem jediný kdo to tak dělá, ale tohle neschvaluji u všech, jelikož někteří admini občas zneužívají pravomocí. Já sám jsem to zkusil, občas rejpat do někoho pod jiným nickem (ale nikdy ne sprostě, jen prostě narážky jak hraje, vše v mezích) a když nevěděli kdo jsem hned to byla sama nadávka, ale tohle mě nebaví chodit hrát pod jiným nickem...Snad se konečně naučí někteří mluvit sprostě a nehádat se s adminem, že on má pravdu a že admin ne.
www.skillers.cz/download/user_baner/crazy.png
 
Oproman
Přesně plný souhlas taky hraju pod jinými nicky..protože když víš že je na serveru admin tak se budeš chovat úplně jinak než když nebudeš vědět že tam je (ozkoušeno).
www.skillers.cz/download/user_baner/oproman.png


Člen Skillers.cz týmu
 
N00b_Jack
kluci ale to tu mate trochu off topic Smile neni to o tom ze admini na mass pub nechodej...jde o kvalitu jejich prace Smile ale asi nema cenu to tu resit dal...admini se vyjadrili tak bych navrhoval lock Wink
JESTE VETSI LAMA NEZ JSME DOUFALI Grin
současny nick ve hre:Sc@rface
 
Alexio
Vždycky se zařeknu, že mi žádná rekace za to nestojí a pokaždé to porušímSmile Ale k věci. Dokážu si představit pracující Adminy,dokážu si představit jak je těžké odhalovat cheatery, zachovávat si nestranost a především udržovat ve skupině dvou a více lidí pořádek.Vážím si celé práce spojené s chodem serveru a cením si toho o to víc,že to všechno Admini dá se říci dělají nezištně.Přesto mi po pár posledních hodinách nedá minimálně polemizovat,zda se Vám to přeci jen už krapet nevymyká?Chlácholit nás tím,že na servery chodíte,ale pod jiným nickem?To snad pánové ne.Já v tom vidím spíše sbabělost a neochotu řešit to,čemu jste se zavázali.Promiňte mi to slovo,ale takový bordel jaký v posledních dnech při hře panuje už přestává být snesitelný.Ano, mohu jít odkud jsem herně přišel a hrát jinde.Tím se dá lehce kritika zbavit,ale takto se dočkáte odlivu slušných a kvalitních hráčů.(Tím jsem teď nemyslel jen sebeSmile ) Tedy můj názor je, že Admini by měli chodit mnohem častěji a právě pod svými nicky.Mají přece fungovat jako strážci pořádku a věřím v to, že když se tam objeví, naprostá většina těch labílních a pořádek narušujících, zmizí či se uklidní.Adminů by mělo být víc.Znovu opakuji,že si této práce vážím,ale když už jste se na to dali,nemůžete si dovolit plakat s tváří v dlaních s tvrzením,ať Vám někdo takové Adminy sežene.Možná kdyby jste tam trávili více času dost takových by jste tam našli. Děkuji,že jsem zde svobodně mohl vyjádřit svůj názor a omlouvám se, pokud vyzněl jako nějaký útok na Vás.

Alexio
 
nejsempanna
Dr. X už není náš admin.
chlácholit že chodíme pdo jinými nicky? stačí nebýt línej, a kouknout se do psychostats na naše originál nicky, a v postraní tabulce uvidíš, kolik kdo pozužívá nicků. takže bych vážil slov, a nejdříve se přesvědčil. Dvakrát miř, jednou strřílej. Takhle od boku fullautem to nemá smysl.
když přijdu já se s vým nickem, cheaty off, slušné chování on. to je přetvářka a aby to fungovalo musel bych být online na všech serverech nonstop. takže raději jiný nick, a nemilosrdně trestat.
jinak byhc se nikdy nedočkal odhalení závažných problémistů. viz příklady v novinkách.
pracuji celý týden mimo počítač a tudíž i internet. domů se dostanu jen an sobotu a neděli občas. a přijíždím za rodinou, a ne za tím, aby mě každej opruzoval jak jsem špatný člověk. těší mě že si toho vážíš. ale schopní lidé, prostě nejsou. asi by to chtělo mít několik klonů ,nebo roboty. nebudu si tady vylévat srdce, na to co tu píšešte je už dávno odpověd v novince --->
ODPOVĚDI NA MAILY:
http://skillers.c...eadmore=67


www.skillers.cz/download/user_baner/nejsempanna.gif
 
Jano
zakazat NS adminov NS=DEMENCE
STEAM_0:1:14520371
 
Alexio
Nejsempanno...
Netušil jsem,že budeš až tak vztahovačný.Nejsi sám kdo má rodinu a další starosti proto jsem už dopředu psal,že si této činosti související s CSS vážím a cením.Nemusíš se hned urážet,pokud má někdo odlišný názor.Nevyjadřuje to nutně opozici.To,že chodíte na servery pod jinými nicky se z mého pohledu nezdá zrovna nejlepším řešením v konečném součtu.Už i z toho důvodu,pokud někdo něco potřebuje a stále platí můj názor i na to,že transparentní a častá přítomnost Adminů je tím správným řešením.Nikde jsem nepsal,že to máš zvládat jen Ty sám.Naopak jsem myslím dost jasně uváděl,že je třeba více Adminů.Nechci a nebudu tady žalovat,ale v uplynulých pár dní na Vašem serveru trávím dost času a téměř nepřetržitě jsou na něm politickou hantýrkou řekněme nepřizpůsobiví "hráči" a mají naprosto volné pole působnosti v činění bordelu a pruzení jak všichni známe. Čili můj příspěvek neměl být brán jako napadání Adminů, ale jen vyjádření názoru,že na serveru převažuje chaos a mě jako uživateli schází přítomnost té pořádekustanovující ruky v podobě transparentního Admina.
 
crazy69
Jano není pravda, já se stal adminem i bez steamu a byl jsem a jsem kvalitni admin
www.skillers.cz/download/user_baner/crazy.png
 
dyna
Ani já nemám Steam a myslím si že to co dělám pro hráče dělám dobře.
skype - Hanavoj1
Někteří se dokáží změnit rychleji než počasí na horách.
 
nejsempanna
alexeio, já ti jen ukazuji, že se ikaždý bude vždy stěžovat. někomu se nelíbí to a jinýmu ono. jsem příšliš tvrdý na adminy, a proto jím nemůže být každý, a také je nemohu nutit dělat to co nehctějí, pokud prostě nespolňují mé požadavky, tak nemůžeou býti adminy. Proto jich je málo. Také je tu heslo HRÁČI HRÁČŮM, za ně já nemůžu. Víc adminů prostě jen tak sehnat nejde. Každý si chce jen užívat, a nebo abych mu zato snad platil. To zde nepřipadá v úvahu.
Pod jinými nicky se dá chodit a je to dobré řešení, když po někom pátráš. Já nemohu chodit pod svým, protože jsem pak stále napadán urážkamy, a dotazy, na které jsou odpovědi na tomto webu, ve foru, v novinkách a ve FAQ. Pokud hráč něco chce, ať si zajde na web, od toho tu je.
Jo dobře, i ty máš rodinu, ale já ti ukazoval, že ty jsi jen hráč, který si hraje pro zábavu. A já zkvalitňuji web, servery, odpovídám na desitky dotazů přes SZ, forum, a nejvíce mail. A to jsem si zrušil ICQ kontakt, protože to už jsem neměl žádné soukromí.

Ano souhlasím, chce to více adminů. Ale nábor tu je, je na hlavní stránce, a hlásí se nám s prominutíím z 95% děti, které chtějí machrovat před kamrády a lamky, které nepoznají cheat od skillu. A chtěli by slayovat jen kempery. (kemp je taky taktika hry, viz článek o teorii kempu)
www.skillers.cz/download/user_baner/nejsempanna.gif
 
Alexio
Nejsempanno:
Ok,vážně bych hrozně nerad,aby mé příspěvky vyzněly jako prachsprostá kritika.Vím, jak je jednoduché netvořit a jen hledat mouchy.Jen mě tady poněkud znepokojily názory některých adminů.Uvedu tedy ještě jeden příklad.Ve čtvrtek a v pátek se na server přihlašoval jeden z těch omezených prudičů.Do mikrofonu všem nadával,řval,prudil,na startu vždy zabil minimálně jednoho ze svých a obě strany jak CT tak T se ho marně snažili zbavit.Když už to vyšlo,zdařilo se pouze pár minutové kicknutí než se přihlásil pod jiným nickem.Všichni jsme se marně ohlíželi po Adminech.Co mě ale zaráželo nejvíc,že čas od času nám konzole vypsala hlášku,že votekick nelze,neboť je přítomný Admin.My jsme ale samozřejmě mezi záplavou nicků nemohli tušit,který z Vás to je.Horší bylo,že přestože tento labil zjevně porušoval x pravidel,tak admin nic nedělal.Proto se ptám,jestli se někteří admini alibisticky přihlašováním pod jinými nicky nezbavují zodpovědnosti,ke které se zavázali?Kdyby se přihlašovali pod svými nicky věřím,že tento prudič by si nic nedovolil už jen z důvodu jasné přítomnosti Admina.I policista v uniformě se služebním číslem se bude chovat zcela jinak než v civilu.Nemyslíš?A chodit jako Admin po jiným nickem,čekat či dokonce provokovat a pak náhle banovat...to se na mě nezlob to mi zavání praktikami z dob minulých.Jsem toho názoru,že nejvíc problémů řeší prevence a tou je právě ta přítomnost výkoné moci ať už uniforma policisty na ulici tak jasně rozpoznatelná přítomnost Admina na serveru.Nepsal bych sem,kdybych na tento server nechodil rád čímž si i vážně uvědomuji kolik práce je s tím spojeno.Je mi i jasné,že 95% uchazečů o administrátorství jsou pubertální děti,kteří by svých práv zneužívaly.Přesto si myslím,že Admin by na serverech měl nosit tu uniformu prostřednictvím svého nicku,jejich přítomnost by měla být častější či spíše měl by být zvýšen jejich počet a dbát na jejich kvalitu. Neber to jako kritiku.ale spíše názorem vyslovený návrh či pohled z druhé strany.Díky.
 
Alexio
Ještě doplním otázkou těm Adminům, kteří opakovaně zastávají praktiku chodit na servery pod jiným nickem.Chcete dělat Admina proto,že můžete trestat nebo proto,aby na serverech byl pořádek? Sami jste si tady totiž dost nešikovně odpověděli,že pokud tam jste pod Administrátorským nickem,tak se všichni chovaj slušně. A to Vám vadí?Nehledáte pak spíše záminky,aby jste mohli trestat?Znovu a důrazně předkládám do očí tak bijící fakt,že samotná a transparetnní přítomnost Admina je tou nejlepší prevencí jak proti cheaterům tak prudičům v nejrůznější podobě.Byl-li by na serveru téměř vždy přítomný Admin,visel by nad všema labilam neustálý bič.Rozmyslete si to ještě jednou. Samozřejmě pokud by takový počet byl dostačující.Ted jen řeším Váš neduh přihlašovat se pod jiným nickem.Další neduh spatřuji,pokud Admin hraje "na sebe" a snaží se mít co nejlepší rank.Vždyť je přeci Admin...Ale to by bylo o něčem jiném.
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

crazy69
27.11.2022
Skoro na rok přesně jsem zde

crazy69
28.11.2021
Tak co hrajete? Grin

Lord Owen
18.04.2021
Smile








Powered by PHP-Fusion Copyright © 2024 PHP-Fusion Inc
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3