takze dnes okolo 21:00 (25.1.2009) ma na serveri vyvotovali na ban... pravdepodobny dôvod:
- zo zaciatk usom to hral z nudy tj. P90 do ruky a rush hlava nehlava cim som skore mal 1kill a 10 deaths...
- potom chlapik ( ktori zacal ako prvy votovat - sELc´s Steam ) nam napisal ( teamu co hral za CT ) nieco take ako ze nevieme to hrat atd...
- na to som sa odpojil a hned pripojil aby som mal vyrovnane skore, dal som si sluchatka a uz to bolo... uz ked som mal 7kills a 0 deaths zacal votovat ( sELc´s Steam ), snazil som sa ho oslovit preco ale neodpisoval, asi niekde pri 14kills a 0 deaths ma vyvotovali a mam ban...
- kazdy vie ze ak sa walkuje a ma clovek sluchatka a druhy bezia tak ich pocut!!! na co som sa ja vedel patricne pripravit...
- teda bolo mi krivdene, pravda je ze fakt mi to slo az som bol sam prekvapeny, môzu niektori co to hrali ako T tu napisat ze jedneho som dal na slepo s HE ale ked clovek v inferne na bomb side A caka a kempi pri bombe 30 sec tak asi sa dôvtipi ze dotycny T caka kym ja urobim chybu a vydem z ukrytu, no nahoda bola ze som provizorne hodil HE a bum, dalsi kill...
- samozrejme cheaty nepouzivam, maximalne tak velmi davno na Quake II
takze tymto chcem poprosit adminov aby zvazili ci voteban je fer vec ak som ziadne pravidlo neporusil a predsa som ho dostal... myslim si ze na bany su tu admini a nie nastevnici serverov, ktory ako teraz pisem, nevedia odhadnut ze ci dotycny ma cheat alebo nie... kick by som bral ale ban je nefer vazne...
dakujem za odpoved a pripadne poriesenie z mojho pohladu VELKEJ KRIVDY voci mne
EDIT: nick som mal FIRE IT UP!!!
Upravil/a miqra dne 25.01.2009
Hehe, vy to mate v pohode, vam se dari porad skillovat. Ale co ja? To teprve budete vyplaseny, kdyz se mi nejakym zahadnym zpusobem podari naskilovat. Ja uz z principu nemuzu mit K/D vetsi jak 7. To si hned kazdej bude myslet, ze jsem objevil cheaty :) To je hold osud makojeda. I kdyz ma navic, musi se brzdit. A to moc hodne brzdit :)