FC Barcelona Teamkiller
|
stixGAMERslayer |
Přidané 17.05.2009
|
Čtenář
Příspěvek: 28
Založený: 15.04.2009
|
Na serveru Public 1 máte teamkillera s nickom FC Barcelona ktorý je nenapraviteľný a na viaceré upozornenia nebol ochotný hrať podľa pravidiel.Určite aj ostatný sú veľmi nazlostený z jeho neustáleho zabíjania spoluhráčov.Preto apelujem na Administrátorov tohoto serveru aby mu dali doživotný BAN.Je to nenapraviteľný hráč ktorý kazí celú hru.Pripojí sa iba preto aby ostatný skazil zážitok z hry a potom sme nútený mu dať 5 min BAN ktorý aj tak vyprší a on sa znova pripojí a robí to isté.Radím Vám aby ste mu dali doživotný BAN pretože stratíte hráčov na tomto inak veľmi super serveri.A tiež by som chcel apelovať na nedostatočnú prítomnosť adminov na serveroch.Ďakujem za pochopenie.
S pozdravom SLAYER...
Nikdy sa neuspokojím s ničím čo mám.Je to dobrá vlastnosť v tom zmysle že stále chcem dokázať viac a viac ale často krát sa to obráti proti mne
|
|
|
|
crazy69 |
Přidané 17.05.2009
|
Moderátor
Příspěvek: 1155
Založený: 27.12.2008
|
díky za upozornění
|
|
|
|
stixGAMERslayer |
Přidané 18.05.2009
|
Čtenář
|
ty vole robte s tým niečo už ma pekne štve!!!dostane ban a nič pekne sa pripojí a hrá ďalej!!!
Nikdy sa neuspokojím s ničím čo mám.Je to dobrá vlastnosť v tom zmysle že stále chcem dokázať viac a viac ale často krát sa to obráti proti mne
|
|
|
|
crazy69 |
Přidané 19.05.2009
|
Moderátor
|
slayer87 opět FC Barcelona 10 IP adres, taky to nebude lehké
|
|
|
|
D@rkness |
Přidané 19.05.2009
|
Aktivní čtenář
Příspěvek: 164
Založený: 28.12.2008
|
Jo hold budeme banovat jednu po druhý. Už mě to fakt nebaví. Neustále se řeší jen kdo cheatuje a team killuje a že adminy nejsou na serverech. Tak za 1. nejsme bohové aby jsme byli vždy a všude k dispozici a sami víte, že v dnešní době kdy je technologie vyspělá lze dělat různé věci ať už cheatovat či si měnit libovolně IP, takže buďte tak laskavý a uvědomte si to. Za 2. Admin může být na serveru a ani o něm nemusíte vědět, takže zanechte laskavě spamu typu, že na servery nechodí admini. Jsme jen lidi, kteří mají svou práci a toto dělají jako zálibu. Pokud je někde cheater, pak postup je jasně napsaný v navigaci http://www.skille...page_id=20!!
Upravil/a D@rkness dne 19.05.2009
|
|
|
|
stixGAMERslayer |
Přidané 19.05.2009
|
Čtenář
|
hmm to mi je fakt ľúto že sa na tento inak veľmi super server napojili takýto primitívni ľudia...škoda crazy ale nejak skúste proti nim bojovať...my robíme všetko čo môžme keď sa pripojí ale pokoj je až keď ho to prestane baviť...
|
|
|
|
Lord Vader |
Přidané 19.05.2009
|
Pokročilý
Příspěvek: 116
Založený: 27.01.2009
|
je to fakt o povaze, servery se hlídají jak to jenom jde, ale prostě když se připojí taková pitchus, tak to je hold těžké!
Temná strana síly!
Administrátor Pub1
|
|
|
|
stixGAMERslayer |
Přidané 19.05.2009
|
Čtenář
|
Darknees ja Vás chápem ale skús sa ty vžiť do našej kože...nemôžeme s tým nič urobiť keď nie som admin a sral nás tam už dosť dlho...a ešte aj bude ako tak vidím
|
|
|
|
nejsempanna |
Přidané 20.05.2009
|
Majitel
Příspěvek: 863
|
napište mi tady přesné znění nicků které užívá, případně IP adresy, dokzy na psychostats, a pokusim se stím něco udělat.
|
|
|
|
stixGAMERslayer |
Přidané 20.05.2009
|
Čtenář
|
jeho prvý nick teda pravý je FC Barcelona....potom torres...CR7. sa za neho vydával...vraj aj za Extreme Urna hral...takže nedá sa nejak vystopovať...hľadaj hlavne nick FC Barcelona a torres
|
|
|
|
crazy69 |
Přidané 20.05.2009
|
Moderátor
|
http://psychostat...+barcelona