Drazí kamarádi a kamarádky,
je tomu už pár ´pátků´ co hraji na serverech skillers.cz !! Většina mě tu zná a myslím, že jsem si tady snad nikdy na nic a na nikoho nestěžoval...Ale co se to nyní začína dít, z toho mi je mdlo, co mdlo, ještě hůře, přímo na blití! Aim+Fy připojím se na server a slyším samé ´****e, kundo, **** a mohl bych pokračovat dále...Tak řeknu si: ´No jo jsou to ještě holt malé lamy! Ale co me dokáže nejvíc vytočit je, že se tam ještě ty cucáci veřejně přiznávají že cheatují! A z 10 hráčů jsou tam 4-5 cheaterů. Co z toho vyplívá?? Hratelnost NULOVÁ!!!! A když je člověk varuje, (např. Dojdu pro admina atd) ještě se mu vysmějí a říkají jen si ho sem přived ****a, stejnak se připojím z jiné IP! Kouknu se na ICQ a adminové nikde! Vím, že jste také lidi a nemůžete být věčně připojeni a čekat, až jeden ´****eček´ napíše, že je někde nějaký cheater!
No, a na závěr?? Snad jsem tímto konstatováním dané situace nikoho nepohoršil!! Tedy kromě CHEATERŮ a dalších lambád, které se neumějí chovat!
Steve znáš jaké to mají admini, ale jedna rada, admin má icq a ikdyž tu není napiš mu a bude se to řešit a to tak že se bude více chodit na daný server...teď o tom vím a pokusím se být více na aimu a jinak stačí napsat