SHC - indy a nandy (?) copiring
|
Panda |
Přidané 16.04.2009
|
Lama
Příspěvek: 20
Založený: 20.02.2009
|
Zdravim skillers.cz, fanoušky skillers.cz, mé kámoše od skillers.cz a více méně i Crazyho
Začnu takto, objevuje se tu copiring meho nicku Panda ... SHC klan. A na tematu jsou hraci: Indy a Nandy, od serveru skillers AIM+FY a dal nevim.
-Proč se to stalo?
Spousta lidí mi píše, že chce do SHC klanu. Den co den nezůstanu bez spamu a musím to s lidmi vyřešit. Po telefonu, skype, icq, mailu.
Nandy mi zacal vnucovat dokonce pres vsechny mozne sluzby meho kontaktu, ze indy je dobry hrac. Atd.... (vim ze to sem nepatri, ale je to cast tematu) Najednou vznikne hádka a Indi se na mě rozzlobí nemá ani mikrák.. a začne si brát klan tag (našeho klanu)
Na našem serveru se přejmenuje Indi (hráč) na SHC... a pak hráč nandy na /An$/*R€B€L•/An$/ hl.klan (nemám všechny) pouze screeny.
Jsou oba dva s klanu SVK ...
Pak zacinaji rikat, ze vlezou na aim+fy server ... jestli jeste znam skillers.cz ... komentovat dal nemusim.
Po uplynuti 3minut se kouknu na skillers AIM+FY a tam je můj nick dokonce 2x a to je pod názvem SHC PANDA (koALA)
Začali napadat hráče pod mým nickem, začali mluvit sprostě a urážet můj klan a i mé jméno Panda.
V tu ránu jsem vlezl na icq a psal Opromanovi o čem je řeč akorát, že byl offline. Napadlo mě i zavolat Darkovi akorát on nebyl doma (Dark-SHC member-skillers.cz admin) Tak jsem screenoval co se dalo a řešil to v naprostém klidu.
Pomocí Steve DnB or Die (klan member) který mi poslal kontakt na Crazyho ...
Až jsem si sním pokecal... jsem mu vysvětlil situaci a on to vyřešil uplně na jedničku. (díky crazy) ... Crazy si změnil nick a byl na serveru AIM+FY.. indi mi začal psát sprostou mluvou a nandy team attackovat. Vše svědčí že nelžu .....
Píšu to proto, aby hráči se chovali normálně a opravdu se nepovyšovali.. není za tím žádný uspěch a všem adminům a klan leaderům .. nenabírejte nove lidi hned a nejdříve je prozkousejte kdo zatim je.
Dekuji skillers.cz a hlavne Crazymu za vyreseni, pokud by se to resilo dal.. screenshoty mam a staci napsat SZ o icq
(prosím o pernament indyho a nandyho na skillers.cz - only prosím )
Děkuji klan leader of SHC
PANDA velká žije v hornatých oblastech, jako dust2
Nejsem lucker ani skill, jen umím dát promyšlenej kill.
|
|
|
|
Steve DnB or Die |
Přidané 16.04.2009
|
Aktivní čtenář
Příspěvek: 189
Založený: 27.12.2008
|
Jo to je dobře..moc dobře Když se neuměj chovat tak ať nehrajou na serverech kde platí určitá pravidla která se musí dodržovat!!!
ADMINISTRÁTOR AIM+FY
ކeve ÐnBørDi℮
|
|
|
|
crazy69 |
Přidané 16.04.2009
|
Moderátor
Příspěvek: 1155
|
jednomu jsem dal pernament za jeho vytříbený slovník a ten druhej, kdyby co jsme tady od toho aby se to řešilo takže stačí napsat (nespamovat panda :-D ) a já se pokusím dojít pokud tu budu
|
|
|
|
Nandy |
Přidané 20.04.2009
|
Lama
Příspěvek: 10
Založený: 16.04.2009
|
omg to neni fer ja mam ban a indi ne a je mi to uplne jedno ci mam ten ban pande som uz pisal a je mi to jedno co si o tom mysli
Som proste $vK Nandy
|
|
|
|
crazy69 |
Přidané 20.04.2009
|
Moderátor
|
kopírování je zakázáno, a pokud se opět setkám s dalším takovým jako ty, tak to odnese stejnou mírou a to BANEM na doživotí :-)
|
|
|
|
Nandy |
Přidané 20.04.2009
|
Lama
|
Len problem je ze ja tam este chodim
Som proste $vK Nandy
|
|
|
|
crazy69 |
Přidané 20.04.2009
|
Moderátor
|
tak to bych moc neříkal, není problém ti dát BAN bez tvé přítomnosti
|
|
|
|
Lord Vader |
Přidané 20.04.2009
|
Pokročilý
Příspěvek: 116
Založený: 27.01.2009
|
jj, to je pravda, ban mužeš dostat kdykoliv ani nevíš..
Temná strana síly!
Administrátor Pub1
|
|
|
|
Maxiking |
Přidané 20.04.2009
|
Pokročilý
Příspěvek: 141
Založený: 28.01.2009
|
Panda napsal:
...Píšu to proto, aby hráči se chovali normálně a opravdu se nepovyšovali.. není za tím žádný uspěch a všem adminům a klan leaderům .. nenabírejte nove lidi hned a nejdříve je prozkousejte kdo zatim je....
presne, za timhle stojim i ja.
indy se ptal na klan i me ale ja ho odmitl. hrac to neni nijak dobry a clovek nejspis kvuli tomuto taky ne...
Upravil/a Maxiking dne 20.04.2009
|
|
|
|
Nandy |
Přidané 21.04.2009
|
Lama
|
mas pravdu panda indi sa ti chcel pomstit zato ze si ho cńechcel on nepochopil preco a zatiahol do toho aj mna ale nevadi mi to
Som proste $vK Nandy
|
|
|