Zdravicko, jen bych se chtel optat, za co sem dostal (predpokladam asi permici) na AIM serveru.. byla tam fy_dustworld, rikam.. jdu si v klidku zahrat. tak hraju.. p90.. CT nejak nechapali, ale to se tu ted rozhodne nechci "vytahovat", ale proste skore 20:0, a najednou ban? nedostal sem zadne upozorneni, stiznost, nebo tak podobne.. proste prisel Huhulak, a dal mi ban.. takze jaky (jsi) mel tedy duvod? protoze toto mi fakt neprijde normalni..
nick: aQe >CZ<
server: AIM
admin: huhulak
cas: cca 22h, 8.4.09
duvod: neznamy..
Upravil/a aqentic dne 08.04.2009
tak aQe, dluzim ti opravdu omluvu. sice si nekteri mysleli ze jsi cheater ale ja te sledoval a videl jsem ze na 90% procent nejsi. pak jsem chtel dat ban nekomu kdo se furt prihlasoval a nemel raty (byl to nejspis rusak=nevedel o co de) a ja ho chtel zabanovat na nejakou dobu ale nejak se jakysi hrac odpojil a posunul se seznam hracu na zabanovani a ja dal ban tobe. fakt promin, hral jsi opravdu dobre. oproman te snad odbanuje(tomu taky diky ze me pochopil) a snad uz se to nestane.
není to do tématu, ale huhulaku i s rusem se dá domluvit, třeba takový Focus neměl raty na PUB1 jakmile dostal dva bany hned s nim byla řeč a nastavil si vše co měl