Santa napsal:
Hidestar_ ještě jeden podobnej příspěvek a zatočím s tebou... To sis opravdu spletl fórum Ten film zrovna stahuju, uvidíme. Zkoukněte Paranormal activity a pak dejte vědět Luxuska film, moc se mi pak nechtělo jít spát Nebo Haloween 2 či Zombieland..
No paranormalne javy film sem videl a taky ze sem ani oci nechcel zavrit jak sem byl posranej :-) a vy co tu ted pisete vsechny ty animovane seriale tak sem videl max tak jeden dil a to pokemona, jinak pass
paranormal activity jsme videl ale do ted premyslim jestli to je fakt nebo fikce. ale jinak je to fajne a halvne ten konec. A jinak kontrolni otazka kolik z vas si mysli ze ZAhada Blair Witch 1 je podle pravdive udalosti?
Admin Aim+fy , zombii CSS je o zabave a ne o nervach
Paranormal activity je bohužel podle sktutečné události, a i když vím jak se to natáčelo, kolik ten film stál a kritiky na něj, přesto po shlédnutí jsem nešel večer na záchod..
ja jsme to videl a jako je to desivy pribeh a podivej se na to. A kdyz najdes nekde jak se ten film tocil budes se divit jak v americe nataci filmy podle pravdy. normalne jsme se at smal jak jsem videl jak se ten film tocil a dobre se to potom vysvetlije holkam ktere se toho filmu boji
Admin Aim+fy , zombii CSS je o zabave a ne o nervach
Ta "věc" jak jí vytáhla z postele, to je démon co jí pronásleduje už odmala, proto se v tom bytě dějí takové věci. Docela mě to dostalo no.. Nebo ty stopy v tý mouce, takový ty tříprstý... fuj