vojtisek dal by som tal lepsiu muziku nieako mi to tam nesedi neviem ako inym! a ludia nechapem preco tam nenechavate zvuky z cs ma to podla mna lespi efekt a pokial sa pitate ako som zmenil zivot a tie veci na modere tak to je jeden program na steam ktory si naistalujes a zmeni ti to ...HuHuLaK video celkom peknucke ale chibyju mi tam zvuky z cs..ale asi kazdy z nas ma iny nazor na zvuky
OZNAM
VIDEO SA KONAT NEBUDE PRETOZE SOM SA DAL DO KLANU A UZ NA TO NEMAM CAS:::
Upravil/a GATTO dne 18.04.2009
musel dat tuhle? se podivej co jsem tam dal z YouTube knihovny ja no. a k tomu zvuku. nahravam to pres GameCamV2 a jelikoz nemam full verzi tak tam nejak nemuzu najit zapnuti zvuku primo ze hry. fraps sice mam plnou ale z toho vyleze video hrozne velke. nebo to nema vliv pote co to upravim v movie makeru?
pristi video budu delat tedka nekdy ale primo ze hry a stylem nahraju par kol pres konzoli a pak to striham GameCamem a pak v WMM a bude to.
a jinak diky GATTO
Upravil/a Maxiking dne 14.04.2009
GATTO napsal:
vojtisek dal by som tal lepsiu muziku nieako mi to tam nesedi neviem ako inym! a ludia nechapem preco tam nenechavate zvuky z cs ma to podla mna lespi efekt a pokial sa pitate ako som zmenil zivot a tie veci na modere tak to je jeden program na steam ktory si naistalujes a zmeni ti to ...HuHuLaK video celkom peknucke ale chibyju mi tam zvuky z cs..ale asi kazdy z nas ma iny nazor na zvuky
OZNAM
NAJLBIZSIE VIDEO BUDEM NATACAT 17--18-19.4.09..A BUDE TO NA FY MAPS.../DVOVOD:zacalo sa mi tam pacit je to sranda a sranna killi tam davam a video ma byt hlavne zabavne
ne, mozna to tak vypada ale jsou to jen takove mensi lamky co jsem narychlo sehnal kdyz jsem chtel natacet stejnak me obcas dali taky, vybiral jsem jen povedene zabery, jak jinak a navic meli lagy (pingy cca 200-700 ) a fraps mam taky, dokonce plnou verzi, ale z tama sou moc velke videa... nebo mi v tom pomuze ten sony vegas?
Panda napsal:
pokud chcete poradit tak natáčejte ve fraps a upravujte v Sony Vegas (creative software).. a mp3 upravujte ve mp3cutter (software)
to by mi fraps nesměl sekat cs:s i na nejmenší fps a movie maker lepší je !
Movie Maker má každá vybáva windows, nanejvíc to má ****ou průpravu.. a nedá se to video až tak tolik graficky vytunit. Pobírá to málo barec a já ho už vůbec nepoužívám.. hlavně text se tam nahazuje špatně.
PANDAvelká žije v hornatých oblastech, jako dust2
Nejsem lucker ani skill, jen umím dát promyšlenej kill.