skillers.cz CW/TG
|
Mathy |
Přidané 31.10.2009
|
Lama
Příspěvek: 4
Založený: 28.09.2009
|
Á, tak ted jsem to dopletl.Stručně: Na TG/CW přišel hráč Bexe. Nebyl mezi námi zvanými, server nebyl zaheslován, CL soupeře ( WGES clan, CL Sasitko ) tam žádné heslo nedal. Bexe přišel, začal teamkilovat. Potom začal vyhrožovat, že si už nezahrajeme, že hackne server. Dvě tři minuty na to odešel a a po dalších dvou třech minutách měl každý hráč ping 200-700 - to trvalo tak 15 minut.
Omlouvám se za mnohé nesrozumitelnosti, příěště budu důslednější.
Příště už v udávání budu důslednější. |
|
|
|
nejsempanna |
Přidané 31.10.2009
|
Majitel
Příspěvek: 863
Založený: 27.12.2008
|
a ten přesný čas se nedozvím?
když už nejste schopni si zapsat jeho ID.
|
|
|
|
WanISh3k |
Přidané 02.11.2009
|
Čtenář
Příspěvek: 50
Založený: 07.07.2009
|
Jen maly dodatek.kdo hraje uz nejakou dobu cs:s a urcite se alespon malinko vyzna v serverech tak vi ze existuje script ktery odesila na server vice dat.po tom se stane ze server laguje(pingy >200) a de se zjistit pouze prez hlsw.neni proti tomu obrana jen admin ktery to umi poznat a prez hlsw pak hrisnika zabanuje.
BTW k SANTOVI : promin ale ja ti tez asi 2x psal na steamu ze je na serveru teamkiller na massivu.tvoje odezva?nic.dobre chapu ze si byl jen online a nemusel si byt u pc ale kdyz se mi na steamu ukazalo ze si ve hre,tak mi asi doslo ze uz budes na pc a psal jsem znovu.odezva?zadna.tak pls nerikej nic o tom ze jsi online skoda ze steam nema historii chatu.tagze ted se muzes branit ze kecam.ale prosim te nez budes rozjizdet dalsi posty o tom kdo je a kdo neni online tak trosku zamysli.hezky vecer a malo cheateru.
Upravil/a WanISh3k dne 02.11.2009
No Skill No Aim,Gr8 Steam High Brain
WanISh, skillu a lucku se zbavíš!!!
Mě nosí Dárky Ježíšek
Demence je všudypřítomná,hlavně u kinders CS:S hráčů
A PODPIS UŽ MĚNIT NEBUDU
|
|
|
|
Santa |
Přidané 03.11.2009
|
Vzorový spamer
Příspěvek: 660
Založený: 30.04.2009
|
Za prvé ve hře jsem nebyl, za druhé nikdo mi nepsal, za třetí přestaň to hulit a ten tvůj podpis si dej laskavě pryč. Víc se o tom s tebou nebudu bavit
Administrátor Massive publicu
Áve já
|
|
|
|
FRA22 |
Přidané 03.11.2009
|
Lama
Příspěvek: 2
Založený: 07.08.2009
|
podla mna crazy to kvalitne dokoncil tu debatu a mathy cw tg server je iba na cw a tg ako vypliva z jeho nazvu nie na ****osti typu podte si zahrat na zaheslovanom server bude sranda CHAPES
moy nick na serveroch je JΛno ى√қ dik
|
|
|
|
WanISh3k |
Přidané 03.11.2009
|
Čtenář
|
Santa napsal:
Za prvé ve hře jsem nebyl, za druhé nikdo mi nepsal, za třetí přestaň to hulit a ten tvůj podpis si dej laskavě pryč. Víc se o tom s tebou nebudu bavit
docela by me zajimalo co bych mel hulit?trosku se prober a podpis si menit nebudu?nemam duvod.ty mi ho snad reknes?
Mě nosí Dárky Ježíšek
A PODPIS UŽ MĚNIT NEBUDU
|
|
|
|
Lord Owen |
Přidané 03.11.2009
|
Věrný spisovatel
Příspěvek: 304
Založený: 14.07.2009
|
WanISh3k napsal:
Santa napsal:
docela by me zajimalo co bych mel hulit?trosku se prober a podpis si menit nebudu?nemam duvod.ty mi ho snad reknes?
Pravidla webu a podle tohohle je to urážka ADMINA ať to myslíš jak chceš...
Stačí ti to jako důvod???
|
|
|
|
WanISh3k |
Přidané 03.11.2009
|
Čtenář
|
pls jestli se chce nekdo hadat o mem podpisu at na to zalozi topic.ja si myslim ze se asi trochu odbocilo od tematu.tagze pokud k tomu nikdo nic dalsiho nemate tak prosim LOCK.je to debata o nesmrtelnosti chrousta.
Mě nosí Dárky Ježíšek
A PODPIS UŽ MĚNIT NEBUDU
|
|
|
|
Santa |
Přidané 03.11.2009
|