Instinct-Unban
|
Koblizek |
Přidané 21.09.2009
|
Aktivní čtenář
Příspěvek: 226
Založený: 31.05.2009
|
instinc lol.ani si neuvedomujes cos rekl za vtip.do zadne dobre ligy te bez steamu nepusti!!!LOLOLOL |
|
|
|
Santa |
Přidané 21.09.2009
|
Vzorový spamer
Příspěvek: 660
Založený: 30.04.2009
|
Spíš je docela zázrak že jsi na serveru říkal že je ti 26 pokud si dobře vzpomínám a nazýval jsi ostatní "dětmi". TOP hráč a bez steamu. Jsem jen zvědavý za jak dlouho přestaneš hrát divadlo na aimu, a někdo tě natočí jak tam skillíš. Good Luck
Administrátor Massive publicu
Áve já
|
|
|
|
Instinct |
Přidané 21.09.2009
|
Lama
Příspěvek: 9
Založený: 21.09.2009
|
Santa napsal:
Spíš je docela zázrak že jsi na serveru říkal že je ti 26 pokud si dobře vzpomínám a nazýval jsi ostatní "dětmi". TOP hráč a bez steamu. Jsem jen zvědavý za jak dlouho přestaneš hrát divadlo na aimu, a někdo tě natočí jak tam skillíš. Good Luck
Santo spatne si vzpominas vzdy sem rikal ze mi je 18 ... a na AG sport byla nebo aj je uz nevim non steam liga .. |
|
|
|
shark |
Přidané 21.09.2009
|
Lama
Příspěvek: 20
Založený: 01.02.2009
|
nemam proti nikomu nic,jen je trochu nefer ze nekdo napise ze ma cheaty a hned Permici,absolutne to nechapu nekdo je hned lepsi a hned je znej cheater,skuste jit na profi server a pro vas budou vsichni cheateri !!!!!nechapu vas,a na mass si behaji mali deti z wallhackem a stejnou jsou prumerni pac to neumi,ale one se nikdo nestara jsou lami tak nic nemaj ..jen moje vyjadreni
diky shark
_SharK^
GooĐ NighT
|
|
|
|
shark |
Přidané 21.09.2009
|
Lama
|
santo bez urazky taky si byl TOP hrac bez steamu..jen ze si to tak napsal
_SharK^
GooĐ NighT
|
|
|
|
Instinct |
Přidané 21.09.2009
|
Lama
Příspěvek: 9
Založený: 21.09.2009
|
Podte si se mnou zahrat na AIM/FY ... at vidite ze nemam cheaty ... |
|
|
|
Santa |
Přidané 21.09.2009
|
Vzorový spamer
|
Sharku proč mě napadáš? Víš to byly krapet jiný časy, ale dohlížet na někoho aby si nastavil raty a vysvětlovat mu jak, to se pak špatně hraje a denně jich je tam fůra. Zrovna od tebe bych to nečekal, a myslím že i ty jsi jeden z těch co až moc perlí. To se vám to hraje když vy nonsteamáci hrajete při sobě a jste elitní. Kup si steam a dej skóre jako máš teď a smeknu před tebou! Ale KD 8 se steamem, pak můžeš jít hrát placené zápasy.. Vy hvězdy
Áve já
|
|
|
|
nejsempanna |
Přidané 21.09.2009
|
Majitel
Příspěvek: 863
Založený: 27.12.2008
|
lol, neřešim. permanent všude. děkuji. uzavírám,
(progamer bez steamu )
dobrou noc
|
|
|
|
shark |
Přidané 21.09.2009
|
Lama
|
ja se do tebe nenavazim jen rikam to co je pravda,jestli si myslis ze do tebe najizdim klidne posluz si nemusim taky nekoho urazet a zhazovat a posilat do \**** nemyslim tebe...ja jen rikam proc ne ,sorry ale profik by ti to dal taky....jo rika se NS cheatersky lami ale steamak muze mit cheate stejne jako NS..nekdo proste na steam nama ,ma jiny potreby nez jen PC PC PC ....ne necekal,jsem jedinej co jse ho zastal jinak vsichni ostatni tahnete za jeden provas..nemam na tohle slov,santo promin jestli sis to az tak vzal tak sorry....
_SharK^
GooĐ NighT
|
|
|
|
Santa |
Přidané 21.09.2009
|
Vzorový spamer
|
Neříkám že NS jsou cheateři, ale pokud chceš respekt, chce to originální hru. Nevím zda se na ní dá cheatovat, a jestli by někdo riskoval přijít o peníze za steam, ale jeho věc. Já jen že steam je otázka úrovně.. A NS se berou spíše jako cheateři. Pokud je člověk dobrý a nemá steam, budiž, ale časem pokud bude hodně dobrý, začnou ho lidé podezřívat. Kdyby měli všichni steam, bylo by to o něčem jiném. Steam stojí myslím 429 korun. Neříkejte že dokáže platit internet, má PC a ty jeho super progamer příslušenství ale nemá na steam? Kde žije. Nic proti tobě nemám Sharku ale sám víš jak hrál..
Áve já
|
|
|
|
shark |
Přidané 21.09.2009
|
Lama
|
jo v poho trosku jsem to prehnal ...ja treba na steam nemam a nikdy bych si ho nekoupil je to strata penez jen proto abych si mohl vecer zahrat na nic...ne to neni o tom ze by ho podezrivali nema steam je lepsi nez ja a dava mi HS tak bude pro me cheater a ja to napisu do chatu at se nekdo prida ....
sorry santo za ty predchozi komenty ..
shark
_SharK^
GooĐ NighT
|
|
|
|
Lord Owen |
Přidané 21.09.2009
|
Věrný spisovatel
Příspěvek: 304
Založený: 14.07.2009
|
shark napsal:
nemam proti nikomu nic,jen je trochu nefer ze nekdo napise ze ma cheaty a hned Permici,absolutne to nechapu nekdo je hned lepsi a hned je znej cheater,skuste jit na profi server a pro vas budou vsichni cheateri !!!!!nechapu vas,a na mass si behaji mali deti z wallhackem a stejnou jsou prumerni pac to neumi,ale one se nikdo nestara jsou lami tak nic nemaj ..jen moje vyjadreni
diky shark
Jenomze bohuzel tady jde o princip
|
|
|
|
alien_majkl |
Přidané 24.09.2009
|
Lama
Příspěvek: 2
Založený: 02.09.2009
|
Instinct napsal:
ιиsтιиcт
(ADMIN) Partyboy: banned player ιиsтιиcт
You have been banned by admin permanently !!
Dostal jsem ban na serveru MASS Public kolem 16:50
Moje IP: 88.102.251.116
S banem nesouhlasím protože sem ho dostal zčistajasna bez udaní důvodu a ještě k tomu permanentně
EDIT: Počas cele mojí hry byl přítomen Admin Scorpion
Instint nema dostat ban neni cheter omg |
|
|
|
Derek |
Přidané 24.09.2009
|
Pokročilý
Příspěvek: 143
Založený: 25.03.2009
|
to řikají všichni..ale chce to důkazy že Majkl...
92% teenagerov počúva hip-hop. Ak patríš medzi zvyšných 8% alebo si tiež normálny, hoď si toto do podpisu!
Není důležité zůčastnit se,ale vyhrát!
Play hard -> Go PRO!!
|
|
|
|
alien_majkl |
Přidané 24.09.2009
|
Lama
Příspěvek: 2
Založený: 02.09.2009
|
INSTINCt neni cheater omg. Znam ho dobre je to skill ne cheater. |
|
|
|
Santa |
Přidané 24.09.2009
|
Vzorový spamer
|
Znáš ho dobře ze serverů, a proto víš že není cheater? looool. Já měl taky kámoše, best skilla, nikdy bych nevěřil že by mohl podvádět, pak potřeboval s něčím pomoct, něco mu házelo chybu, poslal mi screen té chyby, byl tam kousek obrazovky a tam byl nějakej Kartoffel hack a ještě nějakej soubor s podobným názvem. Od tý doby ho mam v ignore kde se jen dá, ale nikdy bych neřekl že zrovna on. Stane se, a nevěř všemu..
Áve já
|
|
|
|
Derek |
Přidané 24.09.2009
|
Pokročilý
Příspěvek: 143
Založený: 25.03.2009
|
HuHulák taky říkal že není cheater a hodně lidí se ho zstaválo a víš jak to skončilo
92% teenagerov počúva hip-hop. Ak patríš medzi zvyšných 8% alebo si tiež normálny, hoď si toto do podpisu!
Není důležité zůčastnit se,ale vyhrát!
Play hard -> Go PRO!!
|
|
|
|
Honzik |
Přidané 25.09.2009
|
Lama
Příspěvek: 18
Založený: 18.09.2009
|
Já pořád nechápu proč každej musí mít steam...Když hraje někdo hodně dlouho na nějakých nonsteam serverech a naučí se to mrtě tak pak může skillovat ... Steam je fakt potřeba maximálně do nějaké ligy jinak je to jsou zbytečně vyhozný prachy(můj názor) ... STEAM clienta si může stáhnout každej a může to hrát taky přes steam...když si tam přidá non-steam product
když nějakej hráč nemá STEAM a umí to hrát tak hned neznamená že je CHEATER...
[img]http://img262.imageshack.us/img262/9199/24461ws4.gif[/img] is not a valid Image.<-- NVIDIA ftw!
[img]http://img162.imageshack.us/img162/5138/19030la0.png[/img] is not a valid Image.<-- GIGABYTE ftw!
[img]http://img197.imageshack.us/img197/4512/piccaso.png[/img] is not a valid Image.
Don't forget the Chernobyl victims
|
|
|
|
misfits |
Přidané 26.09.2009
|
Aktivní čtenář
Příspěvek: 171
Založený: 15.02.2009
|
Verejne priznane cheaty za to je perma ne?
Miﮐfitﮐ
[img]http://img245.imageshack.us/img245/5716/userbar795583.gif[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
RealliTe |
Přidané 26.09.2009
|
Aktivní čtenář
Příspěvek: 211
Založený: 05.08.2009
|
misfits napsal:
Verejne priznane cheaty za to je perma ne?
Ano, za to je permice na dobu neurčitou. Opět doporučuji přečíst pravidla hráče na webu. R*
Administrátor Dust2
! pohled je jen jeden !
|
|
|