Tak ja nastesti nehraju natolik dobre,aby o me nekdo rikal ze mam cheaty. Za tu dobu co hraju se mi to stalo jen parkrat a to jen diky tomu, ze bracha hral proti me a ukazoval mi kdo kde je. On uz je na tom hur, kdo ho zna, tak vi jak umi hrat. Napred nadaval do mikraku, to se odnaucil, tak si nadava mimo. Nekolikrat prastil mysi o stul, nez prestala fungovat, bouchal do stolu, do klavesnice, do postele, jednou do okna az prasklo, tet si ale vetsinou jde zapalit, nebo odejde ze serveru. Ja pro zmenu mam vedle sebe na kresle velkyho medveda, tak prastim do nej, do stolu a nebo driv jsem kopavala pod stolem do zdi. to uz ale nedelam, jednou sem si neuvedomila ze jsem bosky, docela to bolelo. Tet uz si nadavam jen v duchu, maximalne sem tam zarvu na brachu pres pokoj, zapalim si a hraju dal.
skype - Hanavoj1 Někteří se dokáží změnit rychleji než počasí na horách.
a pokud soi nechcete kupovat steam a hrat dal na vasem oblibenem serveru neni nic jednoduzsiho nez si vsechny zamutovat
jak? : menu---->player list ---->osoba---> a jedina klavesa "mute in game " a mate oba klid