n0s0und napsal:
goodbeer: strasne se mi to sekalo, tak jsem to zacal nahravat pres fraps a dela to desne velky soubory..
ANO mě se to také seká - je to tím že tvůj počítač fotí 90 snímků za vteřinu tudíž to jde zpomaleně ale pokuď to chceš dělat přes fraps doporučuju si stáhnout ANY VIDEO CONVERTER v kterém to pohodlně zmenšíš
92% teenagerov počúva hip-hop. Ak patríš medzi zvyšných 8% alebo si tiež normálny, hoď si toto do podpisu! Není důležité zůčastnit se,ale vyhrát! Play hard -> Go PRO!!
mám problém. mám asi 10 samostatnejch .avi natočený FRAPSem. Spojil jsem to ve Sony Vegas bla bla platinum 9 a když to chci dat jako spolecny .avi tak to ma 5,79GB ,nevite jak to zmensit?
vsazis spatne. mam tu plno DVD a DVDripu ktere me svadeji ke skouknuti ale nemam moc casu kvuli skole..takze az to shlednu budu mit zas par desitek GB volnych..
hry ktere nehraju ty tu mam jen 2
Video je dobře zpracované ale ty killy jsou fakt špatné ale to snad příště zlepšíš.
92% teenagerov počúva hip-hop. Ak patríš medzi zvyšných 8% alebo si tiež normálny, hoď si toto do podpisu! Není důležité zůčastnit se,ale vyhrát! Play hard -> Go PRO!!