tímto žádám o unban nick:Renik
čas:14:54
server:mas pub
duvod babu:cheating xD
duvod zadosti o unban: takze zacnu.Hraju za jeden z nejlepsich a nejznamejsich klanu CR(nEophyte) a mam steam a nemam jediny duvod cheatovat a rekl bych ze nikdo z Vas nebyl nikdy na LAN a nekdo z Vas ani nevi co to znamena...ja uz sem byl na nespocetne lankach a vihral jsme 2 a 3x 3 takze nevim no jestli cheatuju a tady na skillers hrajou o moc vetsi cheatri nez vypadam ja rikajimi to vsude ze sem cheatr ale kdyz jim reknu ze hraju za nEophyte a pak jim poslu source TV a koukaj jak hraju napr.proti:Reason gaming to je nejlepsi klan evropy a mam skore:5:12 tak uz pak nereknou ani slovo...no ale nemuzu Vam za to nadavat ze me neznate atd...a je to jen vase rozhodnuti ze ste mi dali ban a nemuzu Vam za to nadavat nebo obvinovat ze ste ****ove atd...proste jen tady pisu ze zvyku jako na vsech serverech kde sem byl zabanovan napr:RashMe,twse atd...ale tam me odbanovali a vsichni me znaji ,ale to je jedno prsote timto zadam o unban
moje steam ID:STEAM_0:0:26257305
PS:je to jen Vase vec a Vas server takze nemuzu nic namitat ale jen jsme chtel rict ze by jste se meli ujistit kdo to je natocit demo atd...A timto by sem Vam i chtel podekovat
by mě zajímalo kolik ti je let. Zaprvé tohle může tvrdit kdokoliv, za druhé tvá čeština je na úrovni nedodělané ZŠ.
A naposled za třetí, NEZNALOST PRAVIDEL NEOMLOUVÁ. Nemám rád, když si někdo hraje na cheatera. Nejsem tu ničí otrok abych zkoumal každého kdo si dá do nicku hax, haxor, cheater, cheat a podobně.
Pokud chceš dále se mnou jednat, tak si vyprošuji spisovnou češtinu s diakritikou.
krom toho nám zde veřejně lžeš, s tvým starým steam ID (možná nonsteam?) jsi dostal permici na twse a unban jsi nedostal, kde je i demo jak cheatuješ. dále jsi dostal týdenní ban na rashme za TK, a u nás za opakované retry a za nevhodnou mluvu. Tudíž z podle toho jsi pro mě nedůvěryhodná osoba.
Navíc se zde povyšuješ nejen nad hráče, ale i nad adminy. Tímto UNBAN nebude.
A závěrem k zamyšlení. Proč taková hvězda chodí hrát na nonsteam servery?
Upravil/a nejsempanna dne 19.12.2009
ty si asi **** to sem mel jeste NS a hlavne to hral jeste muj bratr a ja nepisu spatny steam ID pac ted mam steam a predtim jsem mel NS tak se radsi ujisti ze jsem mel cheaty a ja nerikam ti kdyz mam nick haxxx ze mam cheaty tak nwm co hned rikas ze ja rikam ze mam cheaty ale np
a tady mate moje movie teda jeste kluku co sou semnou v klanu...
viz:57min je tam i muj nick kdyby jste neverili jak uz jsem rekl oldmanovi na steamu tak se nejmenuji Reznik tak se jmenuje muj bracha a ja se menuju haxxx http://www.youtube-nocookie.com/v/63ec5AlNqQw&hl=cs_CZ&fs=1&rel=0&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&hd=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/63ec5AlNqQw&hl=cs_CZ&fs=1&rel=0&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&hd=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="873" height="525"></embed></object>
Hele, lžeš jak něco, že prý hraješ za jeden z nejlepsich a nejznamejsich klanu CR směju se úplně nejvíc. navíc jak už psal panna. Hostuju tedka za jeden klan, a byl jsem na mixech kde hrajou ligové klany které jsou rovny Reason gaming, a zajimavý že když jsem se jich vyptával kam chodí hrát, psali mi že hrají pouze mixy a CW jelikož na normálních serverech si nezahrají a všichni mají dané pravidlo které platí všude, REPREZENTACE A SLUŠNOST HRÁČE JE NA PRVNÍ MÍSTĚ. a každý TOP klan na esl by se vždycky v klidu domluvil na PM popřípadně na icq, jelikož reprezentujou svůj klan a sami sebe. tak si jdi tyhle trapný historky kterré ses naučil na youtube psát někam jinam
Upravil/a Flammy dne 19.12.2009
Jojo... Navíc text ve tvaru jedna dlouhá věta bez interpunknce, pravopisné chyby ti nic neříkají a nějaká stylistiky už vůbec ne. Jdi si krmit jinam čéče
Santa napsal:
Jojo... Navíc text ve tvaru jedna dlouhá věta bez interpunknce, pravopisné chyby ti nic neříkají a nějaká stylistiky už vůbec ne. Jdi si krmit jinam čéče