ja jsem ho ani nevidel. Jeden od nas tam hodil granat zabil jednoho a toho,který ho jsem potom zabil pravděpodobně zranil. Pak jsem tam hodil flashe,že tam pudu a najednou koukam že jsem nekoho zabil flashem docela nahoda no
Oproman byl jedinej a se screenem, který kdy dal kill vyloženě flashem a měl screen. možná ho doma ještě někde mám.. dej nám screen. ať nás pobavíš a vyhneš se těm co rejpou. a když dodáš přesný čas tak ti to možná najdu v logu serveru.
raz som tak zabil obycajnym granatom sli sme knife a ja som po nom len tak hodil HE ze mu nejak spadne pod nohy a buchne a skor nez stacil vybuchnut bol dead ale to uz bolo davno
Taky jsem běžel přes dva smoke na longu na dustu 2 a najednou salva flashu, oslnění mizí a najednou prd, přes půl obrazovky velkej flash a padl jsem k zemi.. docela potupa
jinak ten screen není náhodně udělaný. Když nebylo kde hrát, tak jsme ****nuli na našem serveru. Vždy 2 a 2 hráči si tak dlouho ubírali HP, až každý měl jen 1HP. Pak už jen stačí se domluvit na TS nebo skype a ve stejný moment hodit.
Upravil/a dyna dne 11.11.2009
skype - Hanavoj1 Někteří se dokáží změnit rychleji než počasí na horách.