Navigace
Domů
Články
Fotogalerie

Administrátoři
RANK + STATS
BANLIST
Sk.cz na Facebooku
Sk.cz na Steamu

Pravidla hráče
Pravidla na webu

Hledat
Kontakt
Podpořte nás
FAQ
Návštěvnost
TOPlist
Poslední články
Nečekané setkání...
HD movie z CS:S
Rozhovor s Reallite*m
Rozhovor se Santou
Rozhovor s Dark Knig...
Hiearchie článků

Rozcestník » Příhody ze serveru » Rozhovor s Dark Knightem
Rozhovor s Dark Knightem
Rozhodl jsem se (já Lord Owen) pokračovat v tom, co počal Kadlatko a proto děkuji adminovi serveru AIM+FY (tedy mému kolegovi) Dark Knightovi za rozhovor :-)

Pověz nám prosím něco o sobě.
Jmenuji se Jan Tenora, je mi 22 let, narodil jsem v Boskovicích, je to u Blanska, ale bydlím v Českém Těšíně. Strašně rád se projíždím autem po dálnici, tam se člověk může vyřádit, mám rád sport, hudbu, ale pokud sedím doma tak je to CSS.

Rád si jezdíš autem po dálnici, co si pod tím máme představit?
Na dálnici se velmi dobře jezdí, jsou tak pěkné silnice, ne jako pouliční cesty kde jsou samé výmoly a může tam člověk jezdit 130 km/h ale moc to nedodržuji. Prostě je to extremní jízda, když se kolem vše jen míhá.

Nedodržuješ předpisy, takže si takový závodník B). Kolik si ze svého autíčka vytáhnul nejvíc?
S tím autem co mám sem jel nejvíce 187 km/h, je to Opel Tygra 1.4, ale s autem, které jsem miloval (Opel omega) jsem jel okolo 220km/h a pořád to chtělo, ale nešlo to řídit.

A teď se vrhneme na CSS scénu. Pověz nám, jak dlouho už hraješ countera?
CS:Source hraji asi od roku 2007, když jsem maturoval tak jsem s CSS začínal. Ze začátku jsem neměl moc času, ale po odmaturovaní jsem se tomu začal vice věnovat.

Takže si začínal na CS: Source. Countera 1.6 si nikdy nehrál?
Ne ne 1.6 jsem nikdy nehrál, nelíbila se mi moc ta grafika a to mě odpuzovalo.

My co tě známe: P víme, že nikdy nevydržíš v klanu dlouho. Proč je tomu tak a kolik si měl za dobu svého působení klanů?
Za dobu co hraji jsem byl ve dvou klanech. Nemam rád, když se někdo povyšuje nad ostatní a to v klanech většinou bývá. Nadávají si tam jenom kvůli tomu, že prohráli a kdo za to mohl, to já nemám rád. Raději budu hrát jen pro zábavu, odreaguji se a pobavím se na serverech s hráči – to je sranda. O tom přece ta hra je, aby si člověk zahrál, pobavil se a uvolnil se.

Co si o klanech myslíš? A jaké věkové kategorie hrály v klanu, ve kterém si působil?
Klan může být dobra zábava, když se tam někdo nepovyšuje nad ostatníma. V klanech kde jsem hrával byli lidé ve věku od 15 do 22 let.

Tak a teď se vrhneme na skillers.cz. Jak si tyto skvělé servery objevil?
Našel jsem je úplně náhodou. Začínal jsem na non-steamu, na webu jsem zadal public server a našlo mi to SKILLERS. Jakmile jsem uviděl, co vše se tam děje a kolik tam je serverů, nepotřeboval jsem už nic jiného.

Takže si chvíli hrál a pak si se rozhodl, že budeš adminem? Co tě vedlo k tomu, aby ses jím stal?
Vedlo mě k tomu to, že když jsem se připojil a byl tam cheater, který střílel a všem dával hlavy tak si ostatní moc nezahráli a ty vulgárnosti co tam říkali 13leté děti mi vadilo a chtěl jsem s tím něco udělat.

Takže si se vydal na cestu admina plnou strastí a nástrah cheaterů a vulgaristů.,Se kterými věcmi se nejčastěji setkáváš? Jsou to cheaty, sprostá mluva, urážky na tvojí osobu?
Urážky na mou osobu ne, jelikož když už někdo o mě něco řekne, rychle si to potom rozmyslí, ale nejvíce co se na serverech ukazuje je vulgárnost a nadřazenost nad ostatníma, cheaty se tam objeví ale občas.

Pověz nám, co si myslíš o úrovni skillers serverů a jejich adminů?
Všechny adminy neznám, ale ti s kterýma se znám, tak jsou fajn je s nimi sranda. A úroveň skillers je velmi slibná. Když se člověk podívá na to, jak jsou servery zaplněny, jde vidět, že se to lidem líbí a po úpravě je to ještě lepší než předtím.

Ano většině se to líbí, ale co si myslíš o té skupině, která dokáže jen kritizovat práci ostatních a pořád naráží na NEJSEMPANNU? Myslíš, že je to závist, že samy nedokážou udělat to co on a skillers tým?
Pokud někdo rejpe je to ostuda, protože se nikdy nedostal na takovou úroveň jako skillers team. Pokud je někdo sprostý vůči nejsempanně, anebo vůči jakémukoliv adminovi, je to sprosté. Admini jsou přece lidé, mají na starosti dobrý běh serveru. Ať si to ti rejpalové vyzkouší a uvidí, že to není žádná sranda.

No náš rozhovor se blíží ke konci, ale přesto se tě ještě zeptám, je nějaká vtipná historka ze serveru popřípadě, co si myslíš o svém jediném AIM kolegovi (mě: D)?
Takových je tam spousta. Nikdy nezapomenu na to, jak ses tam poprvé objevil a chtěl jsi poradit, jak to tam běží, že si na mě vše vyzkoušíš, vycházel jsem ti se vším vstříc. A o tom to je, o pomoci. A nejvtipnější věc je asi ta, jak jsi začínal.

Děkuji Darkovi za jeho ochotu odpovědět na pár otázek…

Autorem rozhovoru je Lord Owen

Přidal/a nejsempanna dne 18.12.2009 · 17 Komentářů · 54289x Přečteno · Tisk

Komentáře

Zatím nikdo nekomentoval. Buďte první kdo vloží svůj komentář.
Přidat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášený.
Hodnocení

Hodnotit mohou pouze přihlášení uživatelé.

Prosím přihlaště se pro možnost hodnocení.

Výborné Výborné 0% [Žádné hlasy]
Chvalitebné Chvalitebné 67% [2 Hlasů]
Dobré Dobré 0% [Žádné hlasy]
Dostačující Dostačující 33% [1 Hlas]
Nedostačující Nedostačující 0% [Žádné hlasy]
Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

crazy69
27.11.2022
Skoro na rok přesně jsem zde

crazy69
28.11.2021
Tak co hrajete? Grin

Lord Owen
18.04.2021
Smile








Powered by PHP-Fusion Copyright © 2024 PHP-Fusion Inc
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3